LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

POGODBENO VZDRŽEVANJE
PROIZVODNJE

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI

 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

1 2 3 4 5 6 7

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo opremo na področju livarstva, jeklarstva, peskanja, površinske obdelave kovin, strojne industrije in sorodne projekte. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naši filtri se uporabljajo za odsesavanje in filtracijo prahu v različnih panogah, naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del novih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji

Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. To nam omogoča neodvisen pristop pri izbiri optimalne opreme za livarne in opreme za peskanje, vezane na specifične zahteve naročnika in specifičnost proizvodnega programa. V tesnem sodelovanju z investitorjem pomagamo izbrati pravo tehnologijo za vaše zahteve.
 
 
 

Peskalni stroj za peskanje cevi PC 1420

Peskalni stroji za peskanje cevi so namenski peskalni stroji, primerni za peskanje cevi raznih premerov in dolžin ob različnih transportnih hitrostih. Siapro peskalni stroji zagotavljajo učinkovito peskanje.
Peskalni stroj je lahko del linije za obdelavo cevi: peskanje in robkanje cevi, priprava dolžine cevi in končno čiščenje cevi.

 
 

Pretočni peskalni stroj RXB 800x400 z mrežnim transporterjem

Pretočni peskalni stroji z mrežnim transporterjem so primerni za kontinuirano peskanje tankostenskih in na udarce občutljivih odlitkov

 
 

Stroj HA1000x1400 za peskanje z visečo kljuko

Siapro 3D projektiranje in proizvodnja.

Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se