LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

POGODBENO VZDRŽEVANJE
PROIZVODNJE

 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI

 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

1 2 3 4 5 6 7

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo opremo na področju livarstva, jeklarstva, peskanja, površinske obdelave kovin, strojne industrije in sorodne projekte. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naši filtri se uporabljajo za odsesavanje in filtracijo prahu v različnih panogah, naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del novih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji

Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. To nam omogoča neodvisen pristop pri izbiri optimalne opreme za livarne in opreme za peskanje, vezane na specifične zahteve naročnika in specifičnost proizvodnega programa. V tesnem sodelovanju z investitorjem pomagamo izbrati pravo tehnologijo za vaše zahteve.
 
 
 

Siapro - Specialisti za peskanje in obdelavo površin

E-ECO na vsak stroj
Ali veste, da lahko optimizirate vaš proces peskanja?
Nudimo takojšnjo zamenjavo turbin z našimi visoko kakovostnimi E-ECO turbinami za peskanje. Siapro E-ECO turbine so prilagojene za vse tipe peskalnih strojev.
Poleg turbin ponujamo dodatne inovativne rešitve, zato nas kontaktirajte za več informacij in ponudbo.

Izposoja strojev za peskanje, hitra dobava, KIT kompleti
Standardni peskalni stroji tipa mizni D, viseči H in bobnasti stroj T za peskanje na zalogi. Več informacij o stanju trenutne zaloge in nasvete nudi inženir Damjan Burnik. Tel: 05 384 16 35; damjan.burnik@siapro.si

 
 

Tunelski stroj in stroj z valjčno progo - nova referenca na Slovaškem

1. Tunelski peskalni stroj HSB 1000x3600
2. Stroj z valjčno progo RB 3200x300

 
 

Poslovna konferenca Siapro 2015

V mesecu marcu je v Hotelu Cerkno potekala redna mednarodna poslovna konferenca podjetja Siapro d.o.o. z Mosta na Soči z nazivom »Centralizacija 2015 - 2016«

Poslovna konferenca je ena izmed aktivnosti, ki jih podjetje organizira z namenom doseganja svojih strateških ciljev. Ti so predvsem uveljavljanje blagovne znamke Siapro v poslovnem okolju, uvajanje novih izdelkov in tehničnih rešitev na področju obnovljivih virov energije, livarstva, površinske obdelave in energetike ter povečevanje prodaje izdelkov in storitev na globalnem trgu.

Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se