LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 3D INŽENIRING


 


 
 

OPREMA ZA AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE


 
 

OPREMA ZA ROBOTIZACIJO IN  AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE

                            


 
 

ATEX FILTRI


 
 

VEČJI STROJI IN LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE KOVIN


 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

SMART & STANDARDNE TURBINE ZA PESKANJE
E-ECO

 

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

FAT TEST PRED ODPREMO                  

.
 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

AVTOMAZIRANI SISTEMI IN POSTROJENJA


 
   

STROJI ZA KVALITETNO ČIŠČENJE KOVIN

 

SIAPRO TEST CENTER
ZA ABRAZIV IN PESKANJE


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

VIDEO primer projekta-proizvodnja peskalnega stroja in FAT test, stroj 100% proizveden v Sloveniji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

AKCIJA v teku - Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije.
pdfSiapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2020_najem_E_ECO_turbin_slo_2019_distribution (.pdf 2.2MB)Naročite se na naš You tube kanal tukaj.
 
 
 
 

Letošnje srečanje zaposlenih v Strojremu je združilo celotno ekipo Siapro – Strojrem

Osrednji dnevni red srečanja je bila predstavitev delovnega načrta 2022-2025 z glavnimi investicijskimi projekti podjetja. Medsebojnemu druženju in spoznavanju je sledilo skupno kosilo in team building aktivnosti s piknikom.

 
 

Siapro proizvodna hala s peskalnim strojem v proizvodnji

Siapro peskalni stroj v naši proizvodni hali med proizvodnim procesom. Lokacija je podjetje Strojrem. Za peskalne stroje Siapro izdelamo individualne ponudbe, rešitve in stroji so prilagojeni zahtevam strank.

 
 

Partnerstvo za kadre, promocija tehničnih poklicev med mladimi s povezovanjem šol in podjetij

V letu 2022 so si naš delovni proces od konstruiranja, do proizvodnje strojev in hidroelektrarn ogledali učeni OŠ Kobarid, v prejšnjih letih pa učenci OŠ Most na Soči in OŠ Deskle. Namen projekta je boljša prepoznava tehničnih poklicev med mladimi v Posočju in v regiji. Aktivnejše vključevanje podjetij v proces usmerjanja mladih za svoje potrebe, približati šolajoči se mladini tehnične poklice (OŠ in SŠ) in aktivnejša vloga šol in s tem spodbujanje mladih za tehnično stroko (vključevanje ponujenih aktivnosti iz gospodarstva v letni delovni načrt šol) sta pomembna cilja projekta, kateremu smo pridruženi tudi v podjetju Siapro.
Novica OŠ Kobarid

 
 

Z mednarodno konferenco ustvarjamo priložnost za srečanje z različnimi strokovnjaki

Konferenca Siapro je dvodnevno srečanje zaposlenih z netesnejšimi poslovnimi partnerji. Cilj konference je krepiti okolje za strokovnjake, komercialiste in odločevalce z izmenjavo idej, dobrih praks in izkušenj ter predstavitev dosežkov podjetja Siapro. Izmed vabljenih gostov se je letošnje 6. konference Siapro 2022 udeležilo 24 poslovnih partnerjev in prodajnih agentov iz skupno 12 držav.

Za rdečo nit smo izbrali slogan »Usmerjeni v zeleno prihodnost«. V okviru različnih razvojno naravnanih predavanj je bila namreč na konferenci prvič predstavljena nova linija Siapro strojev na področju peskalne tehnike.
V Siapro d.o.o. smo letos realizirali nakup podjetja Strojrem iz Hrvaške in s tem potrojili število zaposlenih. Prodajni program Siapro po novem zajema peskalne stroje, livarsko opremo in transporterje, hidroelektrarne do 10 MW ter razno opremo za avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo proizvodnje.

Z združevanjem prijetnega s koristnim gostom in zaposlenim Siapro omogočimo strokovne podlage z ogledom partnerskih podjetij. V letošnjem letu smo si ogledali del proizvodnje podjetja Acroni, oziroma naši dve večji liniji, prva je HTL linija za peskanje, druga je inovativna SCL linija za brezkislinsko čiščenje jeklenih trakov.

Obisk lokalnih znamenitosti, nad katerimi so tuji gostje navadno navdušeni, zagotavlja dodatno dobro vzdušje dvodnevnega druženja. Tokrat smo obiskali Bled z Blejskim gradom, enega izmed večjih biserov Slovenije.

Letošnje srečanje na Siapro konferenci 2022 je bilo zagotovo dobra podlaga za prihodnje odločitve pri prodaji naše opreme na svetovne trge. Konferenca namreč nudi odlično priložnost za razpravljanje o aktualnih trendih in inovativnih tehnologijah prihodnosti.

 
 

Nova linija strojev za peskanje Siapro, E.ECO peskalne turbine in usmerjenost v zeleno prihodnost

Sledimo novim trendom in novim tehničnim dosežkom. V letu 2022 začenjamo tudi z novim "designom" strojev za peskanje. Stroji so na zalogi. Pišite nam na info@siapro.si

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se