STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

TURBINE ZA PESKANJE E-ECO CPMT

 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

SIAPRO TEST CENTER


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

VIDEO primer projekta-proizvodnja peskalnega stroja in FAT test, stroj 100% proizveden v Sloveniji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

AKCIJA v teku - Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije za najeme realizirane v letu 2020.
pdfSiapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2020_najem_E_ECO_turbin_slo_2019_distribution (.pdf 2.2MB)


Naročite se na naš You tube kanal tukaj.
 
 
 

Ponosni smo na platinasto boniteto 2020 za nadpovprečno poslovanje

(Povzeto po Bisnode)
»Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored. Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.
Boniteta temelji na računovodskih izkazih, plačilni disciplini in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Leta 2019 Platinasta bonitetna odličnost predstavlja 1,5% slovenskega trga. Gospodarski subjekti s platinasto bonitetno odličnostjo imajo ker 91% verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu«

 
 

NOVO, na zalogi je KIT peskalni stroj za samoinštalacijo v Covid situaciji, postopek instalacije deluje kot LEGO

To je nova rešitev, na katero smo se osredotočili v COVID 19 situaciji. Po novem proizvajamo KIT-set komplete strojev za peskanje, kjer monterji Siapro niso več potrebni na mestu zagona stroja. Inštalacijo in zagon stroja izvede lahko kupec sam ob strokovnem vodstvu Siapro (on-line).

Stroj HA 1400x1000 je na zalogi. Kontaktirajte nas info@siapro.si

KATALOG
pdfA4_Siapro_KITset_shotblasting_machine_HA1000x1400_ang_2020_distribution (.pdf 720KB) (.pdf 720KB)

VIDEO

 
 

Sistem za avtomatsko polnjenje lokomotiv s kremenčevim peskom, nov produkt Siapro

Zaključili smo nov inženiring pojekt za železnice, izdelali smo zasnovo in omogočili projektantsko in tehnološko rešitev na podlagi predstavljenih potreb in težav stranke, projekt se je izvedel na ključ.

 
 

Pomembno je, kaj počnemo, ampak kako to počnemo je najpomembneje. Skupaj si prizadevamo za razvoj in izboljšave.

Smo polni energije, mladosti in izkušenj! V Siapro načrtujemo in dobavljamo hidro, peskalno in livarsko opremo za mednarodno industrijo. V kolikor iščete rešitve na tem področju, bo naša ekipa izpolnila vaša pričakovanja.

 
 

Peskanje platišč, peskamo avtomobilska in platišča tovornih vozil vseh dimenzij

Pri nas dobite kakovostno peskanje za pravo ceno, platišča so temeljito opeskana od zunaj in od znotraj. Za peskanje avtomobilskih in kamionski oziroma tovornih platišč je cena peskanja določena na kos. Ugodno peskamo tako navadna, kot aluminijasta platišča.
Cena ure peskanja ostalih metalnih konstrukcij in elementov je določena na uro za različne metalne konstrukcije in kose, ki jih v Siapro lahko peskamo na miznem, bobnastem ali visečem peskalnem stroju.

Pokličite nas! Kontakt Damjan, tel. 05 38 41 635

 
 

V prodaji so peči Guča

Peči so nove. Več info o tehničnih podatkih in cena:
pdfCenik novih peči Guča (.pdf 598KB)

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se