TRANSPORTNI SISTEMI  

 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

SIAPRO TEST CENTER


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji


Najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 

Krepimo odnose z ruskim partnerjem

Siapro nadaljuje z uspehi na ruskem trgu. Utrjujemo strateška partnerstva z ruskimi partnerji. Letošnja najpomembnejša nova referenca je stroj z valjčno progo RZ 4600x40 E-ECO, ki je eden izmed največjih tovrstnih aplikacij na trgu peskalnih strojev. Skonstruiran je za površinsko obdelavo plošč maksimalne širine 4,6 m, debeline maks. 0,040 m ter dolžine 1,8 m in več. 


 


 
 

Predsednik Državnega zbora na odprtju nove linije za toplotno obdelavo debelih plošč na Jesenicah v SIJ/Acroni

Novica Državni zbor RS Slovenije
Novica Rusi v Sloveniji vložili 32 milijonov evrov in ponudili 25 novih delovnih mest
Linija s  Siapro peskalnim strojem tipa RC 2600x100 E-ECO, opremeljenim s CPMT tehnologijo peskanja (Complete Process Monitoring Technology). Gre za letošnjo največjo naložbo Skupine SIJ v vrednosti 32 milijonov evrov. Nova moderna linija združuje tri do sedaj ločene procese obdelave debele pločevine – peskanje, kaljenje in popuščanje. 
VIDEO

 
 

Siapro je dobavitelj št.1

Statistika prodanih peskalnih strojev Siapro v Sloveniji v zadnjih 4 letih

 
 

Brdo pri Kranju, Dan inovativnosti 2016 - nagrade za najboljše inovacije v podjetjih v Sloveniji

Ponosni smo, da smo del uspešne zgodbe. SIJ Acroni/Razvojni center Jesenice je prejel zlato priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za vrhunsko inovacijo Brezkislinsko čiščenje toplo in hladno valjanih pločevin s pomočjo peskanja. V Siapro smo glede na tehnološke zahteve SIJ Acronija razvili, izdelali in montirali ter uspešno zagnali namensko razvito strojno, elektro in procesno opremo, s katero smo uresničili pričakovane zahteve peskanja jeklenega traku v Acroniju.
Več informacij o zlatih nagrajencih za leto 2016 v Katalogu nagrajencev.
Finance 2016, Skupina SIJ, Nagrade za inovacije
pdfKatalog_inovacije_2016_SLO_zlati_web (.pdf 2.1MB)
VIDEO: SIJ/Acroni innovation presentation 2016

 
 

V septembru 2016 smo praznovali 23 let družbe

Siapro je uveljavljeno slovensko podjetje s ponudbo naprednih rešitev opreme in strojev za peskanje in čiščenje kovin, livarske opreme in hidroelektrarn. V septembru 2016 smo praznovali 23 let družbe. Nenehno širimo mrežo poslovnih partnerjev in iščemo nove prodajne agente.

 
 

Siaprov stroj za peskanje v novi liniji za toplotno obdelavo plošč debele pločevine v Hladni valjarni Acronija

Linija za toplotno obdelavo plošč debele pločevine (HTL – Heat Treatment Line) je namenjena toplotni obdelavi specialnih plošč za najzahtevnejše aplikacije. Nova moderna linija združuje tri do sedaj ločene procese obdelave debele pločevine – peskanje, kaljenje in popuščanje. Na začetku linije sota vgrajeni dve portalni dvigali, voz za paket plošč, Siapro peskalni stroj tipa RC 2600x100 E-ECO z CPMT tehnologijo in del transportnih valjčnic.

Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se