OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

SIAPRO TEST CENTER


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

Naročite se na naš You tube kanal tukaj.


Najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 

Ponosni smo na letošnjo zlato boniteto !

Zlata boniteta je mednarodna ocena poslovne odličnosti, kjer se ocenjuje podjetje skozi daljše obdobje skozi  različne kriterije, med drugim plačilno sposobnost, kreditno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije tveganosti poslovanja s podjetjem. 
 

Dvižna ploščad NACELLE, H23 TPX RABLJENA

Leto proizvodnje: 2001, 4720 delovnih ur.  +
Proizvajalec: Pinguely-Haulotte, Francija.
Tehnični podatki:
Nominalna moč 38.8 Kw, maksimalna obremenitev 250 kg, število oseb + dovoljeno breme 90 kg, uporaba ob max. hitrosti vetra 16,6 m/s, max. naklon 5 stopinj, prečna sila 400 N.
V brezhibnem stanju.

 
 

PRIJAVI se (SUBSCRIBE) na naš You Tube kanal

Ste že med njimi? Pridružite se stotim in več. PRIJAVI se tukaj (subscribe) na naš You Tube kanal. Ko se naročite, boste obveščeni o vseh novih videoposnetkih, ki jih bomo objavili. #SIAPRO #YOUTUBE #show #cases  Siapro company video

 
 

Peskalni stroj HC 1500x2500

Nova referenca v Europi

 
 

Kontrolna soba za pripravo peska

Obnova in posodobitev priprave peska z izgradnjo nove stavbe in obsežno investicijo v novo opreme, ki vključuje hladilnik peska, dva mešalca z laboratorijem (vsaka šarža peska bo kontrolirana) in napravo za regeneracijo starega peska.

 
 

Posebna ponudba - TOP - brezplačno luksuzno leseno kolo

Za vsa naročila Siapro peskalnih strojev v vrednosti nad 80.000 eur do 30.6.2018. Video ECO Wooden bikes
Naši peskalni stroji so z E.ECO turbinami varčni in še veliko več. Prispevajmo tudi k zeleni mobilnosti! Lesena kolesa so izdelana iz 100% luksuznega slovenskega lesa. Z vrhunsko opremo omogočajo boljšo vožnjo. Ta ekskluzivni izdelek je ročno izdelan.
V kolikor nameravate investirati v peskalno ali livarsko opremo, se obrnite na nas!

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se