LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

SIAPRO TEST CENTER


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji


Najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 

Nova referenca - stroj za peskanje aluminija

Mrežni peskalni stroj za obdelavo AL

 
 

Peskanje aluminija za avtomobilsko industrijo

Pri peskanju aluminijastih litin strmimo k najboljši kvaliteti in ekonomičnosti. S številnimi referencami se v zadnjih letih uvrščamo med prve proizvajalce peskalnih strojev za avtomobilsko industrijo na slovenskme trgu. Izkoristite prednosti naše E-ECO tehnologije za čiščenje izdelkov in polizdelkov iz aluminija.

 
 

Peskalni stroji na zalogi

Nekatari standardni stroji tudi na zalogi in na voljo. Stroji so pred odpremo ustrezno stestirani. Ponujamo vam široko paleto ostrojev in opreme za učinkovito obdelavo površine.

 
 

Ohranjamo pozicijo dobavitelja št. 1 v Sloveniji

Pri iskanju rešitev si prizadevamo za nenehen k uporabniku usmerjen pristop. To se odraža tudi v naši stalni rasti poslovanja in največjem domačem tržnem deležu glede na prodane peskalne stroje v Sloveniji v zadnjih letih. Ponosni smo, da smo prav na domačem ozemlju dobavitelj št.1.

 
 

Menjava talilnih peči

Livarski projekt

 
 

Testni center za površinsko obdelavo kovin in drugih materialov

Naše izkušnje vam lahko prinesejo številne koristi! Siapro testni center za površinsko obdelavo kovin in drugih materialov s peskanjem, mikrokovanjem in brezkislinskim mehanskim čiščenjem nam omogoča, da natančno testiramo in optimiziramo opremo ne le v fazi načrtovanja in razvoja, ampak tudi pri izpolnjevanju posebnih  zahtev projekta. Z znanjem in izkušnjami več kot 20 letnega delovanja smo v Siapro razvili vrsto aplikacij za površinsko obdelavo kovin.

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

   
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se