LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

   

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE

 
 

POGODBENO VZDRŽEVANJE
PROIZVODNJE

 
 

OPTIMIZIRANI
PESKALNI STROJI

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI

 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

1 2 3 4 5

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo opremo na področju livarstva, jeklarstva, peskanja, površinske obdelave kovin, strojne industrije in sorodne projekte. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naši filtri se uporabljajo za odsesavanje in filtracijo prahu v različnih panogah, naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del novih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji

Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. To nam omogoča neodvisen pristop pri izbiri optimalne opreme za livarne in opreme za peskanje, vezane na specifične zahteve naročnika in specifičnost proizvodnega programa. V tesnem sodelovanju z investitorjem pomagamo izbrati pravo tehnologijo za vaše zahteve. Več...
 
 
 

NOVO - Stroj za valjanje pločevine

Nova ponudba, izvedba v kooperaciji s podjetjem KLH.

 
 

Proizvodnja, ugodno - Livni lonec za litje jekla 250

Kontaktirajte nas za več informacij o prodajnih pogojih in rokih dobave.

 
 

Robotski peskalni stroj s satelitsko mizo - nov dosežek Siapro razvojnih inženirjev in konstruktorjev

Stroj je izdelan za popolno 100% avtomatizacijo v procesu peskanja s posluževanjem robota. Zasnovan je na principu miznega stroja s sateliti. Turbine E-ECO imajo konkavno obliko lopatice za zajem in pospeševanja abraziva. Zdržijo lahko do 10-krat več kot katere koli druge konvencionalne lopatice, saj so izdelane iz izredno odpornega materiala.
Poglej VIDEO


SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: 00386 (0)5 3841 632
F: 00386 (0)5 3841 630
E: info@siapro.si
W: www.siapro.eu

Kontaktirajte nas >
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se