LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

   

TRANSPORTNI SISTEMI

 

POGODBENO VZDRŽEVANJE
PROIZVODNJE

 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

STROJI PO MERI      


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za področje livarstva, jeklarstva, peskanja, površinske obdelave kovin, strojne industrije in sorodne projekte. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naši filtri se uporabljajo za odsesavanje in filtracijo prahu v različnih panogah, naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del novih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji

Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 

Transporterji

Tračni transporterji, polžni transporterji...

 
 

Dan poslovnih partnerjev podjetja Siapro _Smučarski center Cerkno

Družabno poslovni dogodek podjetja Siapro za poslovne partnerje smo organizirali v sproščujočem ambientu restavracije Alpska perla, na Smučarskem centru Cerkno. Namen dogodka je bil srečanje z ljudmi, ki pomembno prispevajo k uspešnem poslovanju podjetja. Ob druženju smo imeli priložnost za medsebojno neformalno spoznavanje, pridobivanje naklonjenosti, utrjevanje dobrega sodelovanja ter ustvarjanje nadaljnjega dobrega medsebojnega odnosa. Zabave ni manjkalo. Dogodek smo združili skupaj z novoletnim srečanjem podjetja Siapro. Video 1     Video 2

 
 

Prednosti so v poznavanju in ustrezni uporabi novih tehnologij

Povzeto iz prispevka v časopisu Finance, 5.11.2015
Posluh za reševanje izzivov, odlična strokovna podpora in rešitve po razumni ceni podjetju Siapro prinašajo rezultate. »Danes ni dovolj, da stranki prodaš in vgradiš že znano standardno opremo. Postati moraš svetovalec in tehnološki partner. Že danes v nasprotju z mnogimi ponudniki ponujamo tudi rešitve za zahtevne proizvodnje, ki zahtevajo še več znanja in pogum. Prepričan sem, da so nekatere naše rešitve s področja livarstva najboljše v posameznem tržnem segmentu. Tudi stranke nam večkrat priznajo vlogo tehnološkega vodje,« razlaga Franci Jezeršek, generalni direktor podjetja Siapro.
pdfLivarstvo_Priloga_Finance_5.11.2015 (.pdf 3.3MB)


SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: 00386 (0)5 3841 632
F: 00386 (0)5 3841 630
E: info@siapro.si
W: www.siapro.eu

Sledite nam na

Kontaktirajte nas >

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se