REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

SIAPRO TEST CENTER


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji


Najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 
 
 

Montaža strojne opreme

Zaključen projekt, montaža strojne opreme v mešalnici mase v livarni.

 
 

Podeljen certifikat Excelent Small&Medium Enterprises

V Januarju 2017 smo bili nagrajeni s certifikatom Excelent Small&Medium Enterprises. Gospodarska Zbornica Slovenije s tem certifikatom potrjuje, da je navedeno podjetje zadostilo pogojem za izdajo certifikata. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.

 
 

Nova referenca v Sloveniji v livarni

Montaža zaključena v decembru 2016. Peskalni stroj z E-ECO peskalnimi turbinami za peskanje aluminijastih odlitkov, atex izvedba.

 
 

Uspešen zagon linije za kontinuirano vlivanje litine v kokile, 10-15 t/h

Celoten projekt je vključeval izdelavo in dobavo ter zagon procesa s sledečo opremo: tračni transporter, model za litje kokil, hladilni tunel, sesalni cevovod, decoring pnevmatsko kladivo, naprava za grafitiranje, naprava za tehtanje.

Kokila je kovinski kalup za ulivanje raznovrstnih ulitkov.SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

   
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se