STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU


 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
 

POGODBENO VZDRŽEVANJE
PROIZVODNJE

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI

 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, za strojno industrijo ter za industrijo, kjer se potrebuje proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naši filtri se uporabljajo za odsesavanje in filtracijo prahu v različnih panogah, naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del novih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji


Najvišje zahteve peskanja/mikrokovanja/mehanskega čiščenja

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 

Stroj z valjčno progo v proizvodnji tračnih žag

Stroj za širok spekter peskancev     VIDEO1       VIDEO2      VIDEO3
Stroj za peskanje z valjčno progo RB 2000x500
E-ECO tehnologija peskanjka

 
 

SIAPRO kot tehnološki partner / Članek o Siapro v reviji Metal finishing news

Prednosti družbe so znanje in ustrezna uporaba novih tehnologij na področju peskanja / mikrokovanja / brezkislinskega čiščenja površine
Članek

 
 

Peskalni stroj za valjčno progo RZ 4600 med največjimi tovrstnimi stroji na trgu

Nova referenca v Rusiji in eden izmed največjih strojev za peskanje z valjčno progo.

 
 

Transporterji

Tračni transporterji, polžni transporterji...

 
 

Dan poslovnih partnerjev podjetja Siapro _Smučarski center Cerkno

Družabno poslovni dogodek podjetja Siapro za poslovne partnerje smo organizirali v sproščujočem ambientu restavracije Alpska perla, na Smučarskem centru Cerkno. Namen dogodka je bil srečanje z ljudmi, ki pomembno prispevajo k uspešnem poslovanju podjetja. Ob druženju smo imeli priložnost za medsebojno neformalno spoznavanje, pridobivanje naklonjenosti, utrjevanje dobrega sodelovanja ter ustvarjanje nadaljnjega dobrega medsebojnega odnosa. Zabave ni manjkalo. Dogodek smo združili skupaj z novoletnim srečanjem podjetja Siapro. Video 1     Video 2

 
 

Prednosti so v poznavanju in ustrezni uporabi novih tehnologij

Povzeto iz prispevka v časopisu Finance, 5.11.2015
Posluh za reševanje izzivov, odlična strokovna podpora in rešitve po razumni ceni podjetju Siapro prinašajo rezultate. »Danes ni dovolj, da stranki prodaš in vgradiš že znano standardno opremo. Postati moraš svetovalec in tehnološki partner. Že danes v nasprotju z mnogimi ponudniki ponujamo tudi rešitve za zahtevne proizvodnje, ki zahtevajo še več znanja in pogum. Prepričan sem, da so nekatere naše rešitve s področja livarstva najboljše v posameznem tržnem segmentu. Tudi stranke nam večkrat priznajo vlogo tehnološkega vodje,« razlaga Franci Jezeršek, generalni direktor podjetja Siapro.
pdfLivarstvo_Priloga_Finance_5.11.2015 (.pdf 3.3MB)
Acroni: z inovativno tehnologijo izločili solno kislino

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: 00386 (0)5 3841 632
F: 00386 (0)5 3841 630
E: info@siapro.si
W: www.siapro.eu

Sledite nam na

Kontaktirajte nas >

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se