LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

TURBINE ZA PESKANJE E-ECO CPMT

 
 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

SIAPRO TEST CENTER


 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

AKCIJA v teku - Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije za najeme realizirane v letu 2020.
pdfSiapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2020_najem_E_ECO_turbin_slo_2019_distribution (.pdf 2.2MB)


Naročite se na naš You tube kanal tukaj.
 
 
 

Lep večer za osmi marec

Izbrana družba in izbran meni za tak dan, večer z rožicami. 
 

Rabljen peskalni stroj je prodan

Obveščamo vas, da je rabljen peskalni stroj TRB 150 prodan - objava z dne 24.2.2020 na naši spletni strani Rabljena oprema.

 
 

Nova sončna elektrarna 35 kW na strehi Siapro, investicija v samooskrbo z električno energijo in zmanjševanje ogljičnega odtisa

Zaključena investicija podjetju Siapro omogoča zagotavljanje 80 -90% lastne porabe električne energije. S tem se posredno zmanjšuje ogljični odtis in zagotavlja trajnostni razvoj. Študije iz prakse namreč kažejo, da za tip inženiring podjetja, kot je naše, poleg službenih prevozov največ vplivov na okolje povzroča poraba električne energije (podatki agencij za arhitekturo in grajeno okolje iz Slovenije in Velike Britanije). 
 

Število prodanih strojev Siapro v zadnjih letih je v Sloveniji naraslo na 53

Ohranjamo pozicijo dobavitelja št.1 glede na prodane peskalne stroje na domačem trgu v Sloveniji.
Dobavljeni Siapro peskalni stroji in turbine za peskanje:
- Število peskalnih strojev 53
- Število E-ECO turbin za peskanje 153

pdfA4_Slovenia_SIAPRO_is_supplier_NO1_in_home_country_January_2020_distributio (.pdf 1.0MB)

 
 

V Siapro generalni dvig plač za 3% v 2020

S ciljem dodatne stimulacije in za uspešen nadaljnji razvoj podjetja, bomo v Siapro d.o.o. vsem zaposlenim s 1. januarjem 2020 povišali plače za 3%. Pričakujemo, da bo dvig plač, poleg plačevanja dodatnega pokojninskega zavarovanja v maksimalnem znesku, še naprej prispeval k ugodni delovni klimi v podjetju.

Dvig plač je skladen s pričakovanimi dogovorjenimi projekti za leto 2020. Ob tem se kljub vsemu zavedamo, da izzivov na svetovnem trgu in ob hudi konkurenci ni malo. Uspešno jih bomo premagovali le z dobro ekipo. Vodstvo Siapro d.o.o.

 
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se