LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

OPTIMIZIRANI STROJI ZA PESKANJE


 
 

CPMT TEHNOLOGIJA PESKANJA


 
 

KVALITETNO
ČIŠČENJE
POVRŠINE                  

.
 
 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

SIAPRO TEST CENTER


 
 

REFERENCE DOMA
IN PO SVETU                   


 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

PESKANJE
PLOČEVINE IN PROFILOV


 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

LINIJE ZA PESKANJE
IN BARVANJE


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji


Najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj, Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve  strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...
 
 
 

Družbena odgovornost s podporo lokalnemu okolju

Maturantje generacije 2017 iz Gimnazije Jurija Vege Idrija s srečno dobitnico peči na drva. Na podlagi prejete prošnje za prispevke za izvedbo maturanskega plesa Gimnazije Jurija Vege Idrija, programov Gimnazija in Strojni tehnik, smo v Siapro donirali peč na drva.

 
 

Pridobljena najvišja bonitetna ocena AAA za poslovanje v letu 2016

Najvišja bonitetna ocena AAA, ki jo podlejuje podjetje CompanyWall d.o.o., je izčrpen pregled poslovanja podjetja, ki temelji na analizi poslovanja v preteklem letu. Siapro s to bonitetno oceno dokazuje, da posluje brezhibno že dalj časa, v roku odplačuje vse svoje obveznosti, ni bilo v blokadah ter ima v prihodnosti  zelo malo možnosti rizičnega poslovanja.

 
 

Učinkovito čiščenje proizvodov iz mehkejših kovin kot sta aluminij in medenina

Za čiščenje oksidov iz medeninastih proizvodov smo v Siapro razvili zelo prefinjene tehnike peskanje. Proces je potrebno prilagoditi peskancem, izbrati optimalno kombinacijo E-ECO parametrov ter ustrezen abraziv.  Z zelo pazljivo izbrano kombinacijo vplivnih faktorjev peskanja bistveno optimiziramo stroške. Siapro Hi tech strokovnjak za čiščenje mehkejših kovin, kot sta aluminij in medenina, vam bo svetoval in določil optimalen proces.

 
 
 
 

Montaža strojne opreme

Zaključen projekt, montaža strojne opreme v mešalnici mase v livarni.

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

   
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se