E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI

   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE


 
 

LINIJE ZA OBDELAVO
CEVI                               


 
 

POGODBENO VZDRŽEVANJE
PROIZVODNJE

 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
1 2 3 4 5 6 7

Projekti na ključ

Izvajamo inženiring projekte in proizvajamo opremo na področju livarstva, jeklarstva, peskanja, površinske obdelave kovin, strojne industrije in sorodne projekte. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naši filtri se uporabljajo za odsesavanje in filtracijo prahu v različnih panogah, naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del novih projketov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj.
VIDEO livarska oprema in VIDEO peskalni stroji

Smo samostojno podjetje povezano z različnimi partnerskimi podjetji. To nam omogoča neodvisen pristop pri izbiri optimalne opreme za livarne in opreme za peskanje, vezane na specifične zahteve naročnika in specifičnost proizvodnega programa. V tesnem sodelovanju z investitorjem pomagamo izbrati pravo tehnologijo za vaše zahteve.
 
 
 

Stroj HA1000x1400 za peskanje z visečo kljuko

Siapro 3D projektiranje in proizvodnja.

 
 

E-ECO tehnologija peskanja

Z E-ECO tehnologijo peskanja dosegamo visoko učinkovitost in produktivnost peskanja ter velike prihranke. E-ECO turbine za peskanje lahko vgradimo na peskalne stroje različnih proizvajalcev. Vso proizvodnjo peskanja pokrivamo s samo tremi velikostmi turbin.
KATALOG
pdfSIAPRO E-ECO tehnologija peskanja (.pdf 320KB)


 
 

Bobnasti peskalni stroj TMC800

Nova referenca na Norveškem.

Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se