STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

OPREMA ZA ROBOTIZACIJO IN  AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE

                            


 
 

OPREMA ZA AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE


 
 

ATEX FILTRI


 
 3D INŽENIRING


 


 
 

SMART & STANDARDNE TURBINE ZA PESKANJE
E-ECO

 

 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
   

STROJI ZA KVALITETNO ČIŠČENJE KOVIN

   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

SIAPRO TEST CENTER
ZA ABRAZIV IN PESKANJE


 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

VEČJI STROJI IN LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE KOVIN


 
 

FAT TEST PRED ODPREMO                  

.
 
 

AVTOMAZIRANI SISTEMI IN POSTROJENJA


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Siapro grupa

V Siapro skupini sta preko večinskega lastništva dve lastniško povezani podjetji. Siapro d.o.o je z nakupom v letu 2022 postal večinski lastnik podjetja Strojrem d.o.o. iz Hrvaške. Z nakupom smo pridobili dodatne inženiring in proizvodne kapacitete. Po novem imamo več kot 65 visoko strokovno zaposlenih in kar 3.860 m2 pokritih proizvodnih površin. Glavni prodajni program podjetja Strojrem je proizvodnja raznih transporterjev za transport sipkih ali kosovnih materialov. Bližina letališča Zagreb (50 min vožnje) še dodatno izboljšuje pogoje za neovirano komunikacijo s poslovnimi partnerji in kupci.


Siapro projekti na ključ

V Siapro izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin in kjer se uvaja avtomatizacija in digitalizacija procesov proizvodnje. Poleg tega proizvajamo hidroelektrane do 10 MW, kar predstavljamo na drugi spletni strani. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov. Naše rešitve na področju inženiring projektov so del razvojnih projektov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje na področju livarstva povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

VIDEO primer projekta-proizvodnja peskalnega stroja in FAT test, stroj 100% proizveden v Sloveniji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj - Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije.
pdfSiapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2022_najem_E_ECO_turbin_slo_distribution (.pdf 2.2MB)


Naročite se na naš You tube kanal tukaj.
 
 
 

Konferenca v Portorožu je eden od največjih livarskih dogodkov v tem delu Evrope

Na livarskih dnevih v Portorožu smo predstavili livarsko opremo za neprekinjeno izdelavo hladnih jeder velikosti 1l do 150l za srednje in velike količine. Opremo proizvajamo v Sloveniji skupaj s partnerskim podjetjem. Srečanje vsako leto pritegne vrsto uglednih, svetovno znanih predavateljev iz univerz, inštitutov in podjetij ter livarskih združenj in livarskih društev. Livarske razstave pa se udeležujejo dobavitelji za livarsko industrijo, livarne, orodjarne, znanstvene organizacije, strokovne revije in sejemske organizacije.

 
 

Vabljeni na Livarske dneve v Portorož 13-15-9-2023 na srečanje z nami

Prisotni bomo na dvodnevnem srečanju Slovenskega livarskega društva v Portorožu, Slovenija, med 13. in 15. septembrom 2023. Vabljeni k poslušanju predstavitve z naslovom: “Cold Box Core Machines” (petek 15.9.2023 ob 10.35–10.55h), ki jo bo predstavilo naše partnersko podjetje Lauds foundry equipment Gmbh. Z znanjem obeh podjetij smo že v preteklosti proizvajali stroje in core box opremo v Sloveniji.

Vabeljni tudi na naš predstavitveni pult. Sodelavca inženirja Nejc in Damjan vam bosta predstavila vso livarsko opremo Siapro, ki jo proizvajamo. pdfProgram_predavanj_IFC_2023_v5 (.pdf 663KB)
Lepo vabljeni na srečanje z nami v Portorožu.

 
 

Podjetje Siapro d.o.o. je certificirano s standardom ISO EN 3834-2:2021 za zahteve kakovosti za talilno varjenje kovinskih materialov – 2. del: Standardne zahteve glede kakovosti

Področje uporabe: Izdelava jeklenih oziroma kovinskih konstrukcij, cevovodov in tlačnih posod.

Sistemi vodenja kakovosti ISO EN 3834-2:2021 v varilstvu so dokaz kakovosti za kovinske izdelke Siapro, saj se podjetje Siapro pri izdelavi izdelkov v proizvodnji srečuje z varjenjem. Standard ISO EN 3834-2:2021 tako zagotavlja, da izdelki Siapro izpolnjujejo potrebna merila kakovosti in varnosti v proizvodnem procesu z metalnimi konstrukcijami, kar posledično pomeni izboljšano kakovost kovinskih polizdelkov in končnih izdelkov oziroma strojev podjetja Siapro. Standard tako zagotavlja tudi večje zadovoljstvo strank in dober ugled na trgu.

Nadaljnje standard dokazuje strankam in poslovnim partnerjem nenehno preverjanje zahtev glede kakovosti s strani certificiranega izvajalca. Standard služi tudi kot dodatno orodje in dokaz pri aplikacijah standardov ISO 9001.
pdfSIAPRO_Certficate_ISO_EN_3834_2 (.pdf 62KB) 
 

Vabljeni na mednarodni sejem Agra v Gornji Radgoni v Sloveniji na predstavitev naših strojev in transporterjev ter avtomatske opreme za kmetijstvo in prehrambno industrijo

Na sejmu bomo prisotni v času od 30-31.8.2023. Prisotni bomo tudi na mednarodnem poslovnem srečanju MEET4BUSINESS MEGRA 2023.Srečate se lahko z vodjem prodaje našega podjetja Strojrem d.o.o. iz Hrvaške g. Bedoićem, ki je eno vodilnih podjetij na Hrvaškem na področju proizvodnje raznih transportnih sistemov za razne industrije, med drugim tudi za prehrambno industrijo in kmetijstvo.

Stroji Strojrem se izdelujejo glede na specifične zahteve kupcev. Vsak projekt prilagodimo potrebam stranke. Več info na spletni strani www.strojrem.hr. Razni mobilni transporterji za večnamensko uporabo so bili letos predstavljeni tudi na največjem kmetijskem sejmu na Hrvaškem v Bjelovarju.

Mednarodni poslovni dogodek Meet4Business AGRA 2023 služi bazi ponudnikov, izvajalcev, strokovnjakov, investitorjev in uporabnikov s sektorjev KMETIJSTVA in PREHRAMBENE INDUSTRIJE in je način za spoznavanje potencialnih poslovnih partnerjev. (Več na https://www.sejem-agra.si/vabilo-na-kooperacijsko-srecanje/)

Za srečanje nam pišite na info@strojrem.hr

 
 

Srečanje zaposlenih Siapro in Strojrema v Križevcih na Hrvaškem, redno letno srečanje Siapro grupe 2023

Zaposleni Siapro in zaposleni Strojrema, štipendisti in pripravniki ter vabljeni gostje skupaj z nekaterimi pomembnejšimi kooperanti smo se tudi letos zbrali v Križevcih v podjetju Strojrem na družabnem srečanju. Po ogledu tekoče proizvodnje in trenutnih produktov v proizvodnji (nekaj peskalnih strojev, transporterji in večji transportni sistem za Madžarski trg) smo imeli priložnost za sproščeno druženje. Franci Jezeršek kot predsednik upravnega odbora Strojrem in direktor Siapro ter Marijan Platiše kot predsednik nadzornega odbora Strojrem sta predstavila nekaj dejstev o poslovanju celotne grupe.

Besedo smo namenili tudi vabljenemu gostu, to je županu mesta Križevcev, g. Mario Rajnu, ki je bil poleg mestne občine Križevci med dobitniki priznanja za dobro sodelovanje. Priznanje smo podelili tudi najboljšemu kooperantu v letu 2023 ter 8 zaposlenim za dobro delo in strokovnost. Med njimi so bili štirje iz podjetja Siapro in štirje iz podjetja Strojrem. 

V podjetju Siapro smo priznanje podelili za strokovno delo na področju projektiranja, za natančno delo na področju hidroelektrarn, za pomoč na področju kadrovskih zadev ter za lojalnost in dolgotrajno delo v podjetju. Prejemniki priznanj 2023  so Branka Mavrič, Mitja Kranjc, Lea Gabršček in Darja Vončina.

 
 

Sejem Gifa 2023 na razstavnem prostoru našega strateškega partnerja

Obiščite sejemski razstavni prostor- hala15 / E15 na Gifi, srečajte se z namestnikom direktorja Siapro.

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se