Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je inženiring in zagotavljanje inovativnih rešitev na področju livarstva, jeklarstva, površinske obdelave kovin, posodobitev opreme in proizvodnega vzdrževanja. Delujemo tudi na področju obnovljivih virov energije.

Zagotavljamo svetovalna, inženirska in izvajalska dela.

Vizija

Na področju Slovenije in na trgih bivše Jugoslavije želimo postati pomembno podjetje na področju celovitega inženiringa in dobave livarske opreme ter opreme za površinsko obdelavo kovin. Na svetovnem trgu želimo še izboljšati svojo prepoznavnost.


Zgodovina

Podjetje SIAPRO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993 pod imenom J Inženiring. Prvotna dejavnost je bila projektiranje in izgradnja malih hidroelektrarn, kar ponujamo še danes.

Glede na specifična znanja in izkušnje kadra smo kasneje ponudbo razširili
na celotno področje livarstva, jeklarstva in površinske obdelave kovin. Leta 2007 se je podjetje preimenovalo v Siapro d.o.o.

Danes je Siapro mednarodno prepoznavno podjetje na področju inženiringa in zagotavljanja inovativnih rešitev na področju livarstva, jeklarstva, površinske obdelave kovin, posodobitev opreme in proizvodnega vzdrževanja.
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se