Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 41 > >>
 
 
Glede na zahteve kupca se peskanje velikih kovinskih blokov izvaja samo na zgornji površini. VIDEO V Siapro dolžine, višine in tudi sicer peskalne stroje prilagajmao specifičnim zahtevam kupca.
Siapro E.ECO peskalne turbine so na splošno visoko učinkovite in dokazane izredno ekonomične. Z njjimi se lahko precej prihrani na stroških. Za informacije o možnostih načrtovanja in izdelave naših strojev za peskanje se obrnite na naše inženirje na naslov info@siapro.si

Zagotavljamo hitro dobavljive rezervne dele, ki so 100% narejeni v EU.

 
 
 
Peskanje modelov za ekstrukcijo aluminija. VIDEO

 
 
 
Transportnih polž se bo uporabljal za lažje in hitrejše polnjenje vreč z organskim humusem za vrtne vrtnine in okrasne rastline. Slika polžnega transporterja je iz Siapro delavnice.

 
 
 
Polžni transporterji Siapro so lahko izdelani iz različnega materiala. Projektiramo in proizvajamo transportne polže po meri. Polžne transporterje odlikuje enostavno vzdrževanje.
Poleg transportnih polžev proizvajamo različno transportno opremo za transport sipkega in kosovnega materiala (tračni transporterji, pnevmatski transport, vibro transport, elevatorji, transportni trakovi, valjčni transporterji, mobilni transporterji). Oprema je sprojektirana in izdelana ter prilagojena specifičnim zahtevam stranke. Po potrebi poskrbimo za kompletno avtomatizacijo proizvodnih transportnih procesov.

 
 
 
Ne na mestu končne proizvodnje, ampak v proizvodnji za končno kontrolo in testiranje pred dostavo dveh peskalnih strojev Siapro stranki.

 
 
 
Linija omogoča avtomatizirano sortiranje barvnih in nebarvnih kovin, žgure, aluminija in drugih kovinskih odpadkov. Projekt lahko izvedemo na ključ, v celoti se prilagodimo željam in proizvodnemu procesu kupca. Kapaciteta prikazane linije na fotografijah in na video posnetku je 5 t/h, odvisno od materiala.

Sortirna linija se uporablja za reciklažo kovin in predelavo odpadkov ter za pridobivanje sekundarnih surovin in repromateriala za livarne iz ostankov odpadne kovine.  Sortirajo se železne in barvne kovine kot so aluminij, baker, svinec, nikelj, kositer, cink in druge. Na ekonomičen način lahko pridobivamo sekundarne surovine iz ostankov v livarskem procesu, pridobivamo na primer aluminij iz odpadne žgure. VIDEO

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 41 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se