Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 > >>
 
 
Bobnasti peskalni stroj s SKIP, transpotnim trakom za razklad in E-ECO turbino. VIDEO
Bobnasti peskalni stroji se uporabljajo v masovni proizvodnji kjer so kapacitete velike, materiali in oblike peskancev pa zelo različni. Naši stroji so zelo robustni in kvalitetni. Peskanci se med peskanjem v stroju kotalijo. Tako dosežemo optimalno pokritost in zelo kvalitetno očiščeno površino kovin oziroma peskancev.

 
 
 
Peskalni stroj z visečo kljuko je primeren za odlitke, odkovke, prešane dele, jeklene dele, dele iz barvnih kovin in za mikrokovanje. Namenjen je peskanju različnih obdelovancev, ki se jih lahko obesi. VIDEO

 
 
 
Peskalni stroj z visečo kljuko HB 1000x1400 za naročnika v Evropi. VIDEO

 
 
 
Zadovoljni smo, ker nam zaupajo števili kupci na domačem trgu. V marcu in februarju 2019 smo zmontirali dva nova stroja v Sloveniji. Ob stroja sta opremljena tudi s transportnim trakom.
Siapro je dobavitelj št.1 za stroje za peskanje v Sloveniji v zadnjih letih.

 
 
 
Siapro E-ECO turbine za peskanje pripravljene za odpremo h kupcu. E-ECO turbine za peskanje lahko vgradimo na peskalne stroje različnih proizvajalcev.
Siapro Turbine so 100% proizvedene v Sloveniji, zagotovljena je kontrolirana proizvodnja turbin in garantirana visoka kakovost. Vso proizvodnjo peskanja pokrivamo s samo tremi velikostmi turbin.
VIDEO

 
 
 
Obnova in posodobitev priprave peska z izgradnjo nove stavbe in obsežno investicijo v novo opreme, ki vključuje hladilnik peska, dva mešalca z laboratorijem (vsaka šarža peska bo kontrolirana) in napravo za regeneracijo starega peska. VIDEO
Objekt je v celoti zaprt in EKO-prijazen okolju s strani izpustov in hrupa. V objektu je vgrajeno preko 200 ton tehnološke opreme.
SIAPRO inženiring, konstruiranje, PLC programiranje, dobava in vgradnja opreme, integrirana oprema podjetja Simpson technologies corporation.

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 > >>
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se