Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 26 > >>
 
 

Zelo pazljivo, da se čim bolj optimizirajo stroški čiščenja izdelkov iz mehke medenine, smo določili izhodiščne parametre in skonstruirali stroj za peskanje za novo stranko. Gre za zahtevno čiščenje občutljivejših kovin, kot sta medenina in aluminij. Najustreznejši postopek peskanja smo določili na podlagi pridobljenih vzorcev, naše E-ECO tehnologije peskanja in izbire ustreznega abraziva. 
 
 
 
Montaža strojne opreme v mešalnici mase v livarni

 
 
 
Montaža zaključena v decembru 2016. Peskalni stroj z E-ECO peskalnimi turbinami za peskanje aluminijastih odlitkov, atex izvedba.

 
 
 
Celoten projekt je vključeval izdelavo in dobavo ter zagon procesa s sledečo livarsko opremo: tračni transporter, model za litje kokil, hladilni tunel, sesalni cevovod, decoring pnevmatsko kladivo, naprava za grafitiranje, naprava za tehtanje.
Kokila je kovinski kalup za ulivanje raznovrstnih ulitkov za serijsko proizvodnjo.

 
 
 
Stroj za livarno sive litine - max 15 t odlitkov/uro. Gre za specilano izvedbo stroja s CPMT tehnologijo peskanja za zahtevne in raznolike odlitke. Stroj odlikuje velika produktivnost ob nizkih proizvodnih stroških z minimalnim vzdrževanjem.

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 26 > >>
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se