Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 ... 32 > >>
 
 
Obnova in posodobitev priprave peska z izgradnjo nove stavbe in obsežno investicijo v novo opreme, ki vključuje hladilnik peska, dva mešalca z laboratorijem (vsaka šarža peska bo kontrolirana) in napravo za regeneracijo starega peska. VIDEO
Objekt je v celoti zaprt in EKO-prijazen okolju s strani izpustov in hrupa. V objektu je vgrajeno preko 200 ton tehnološke opreme.
SIAPRO inženiring, konstruiranje, PLC programiranje, dobava in vgradnja opreme, integrirana oprema podjetja Simpson technologies corporation.

 
 
 

Testiranje optimalne tehnologije površinske obdelave odlitkov, katerega glavni namen je optimizirati stroške pri maksimalni učinkovitosti peskanja. 
 
 
Peskalni stroj je integriran v celovito linijo za peskanje in barvanje. Linija se večinoma uporablja za peskanje in barvanje kovinskih kljuk za avtomobilske prikolice. Pretočni stroji so sicer primerni za peskanje elementov kot so odlitki in kovani deli, za peskanje predmetov, ki se jih lahko obesi, peskanje rešetk in raznih kovinskih konstrukcij. VIDEO

 
 
 
Now Bobnasti peskalni stroj TRB 80 z gumi trakom za naročnika v Evropi

 
 
 
Nov bobnasti peskalni stroj TRD 40 - nova referenca v Evropi.

 
 
 
Peskalni stroj z visečo kljuko HB 1500x2000 za novega naročnika v Evropi. E-Eco turbine 3 x 11 kW

 
<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 ... 32 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se