OPREMA ZA AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE


 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

ATEX FILTRI


 
 3D INŽENIRING


 


 
   

STROJI ZA KVALITETNO ČIŠČENJE KOVIN

 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

VEČJI STROJI IN LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE KOVIN


 
 

OPREMA ZA ROBOTIZACIJO IN  AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE

                            


 
 

FAT TEST PRED ODPREMO                  

.
 
 

SMART & STANDARDNE TURBINE ZA PESKANJE
E-ECO

 

 
   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
   

TRANSPORTNI SISTEMI  

 

AVTOMAZIRANI SISTEMI IN POSTROJENJA


 
 

SIAPRO TEST CENTER
ZA ABRAZIV IN PESKANJE


 
 

OPREMA ZA AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Siapro grupa

V Siapro skupini sta preko večinskega lastništva dve lastniško povezani podjetji. Siapro d.o.o je z nakupom v letu 2022 postal večinski lastnik podjetja Strojrem d.o.o. iz Hrvaške. Z nakupom smo pridobili dodatne inženiring in proizvodne kapacitete. Po novem imamo več kot 65 visoko strokovno zaposlenih in kar 3.860 m2 pokritih proizvodnih površin. Glavni prodajni program podjetja Strojrem je proizvodnja raznih transporterjev za transport sipkih ali kosovnih materialov. Bližina letališča Zagreb (50 min vožnje) še dodatno izboljšuje pogoje za neovirano komunikacijo s poslovnimi partnerji in kupci.


Siapro projekti na ključ

V Siapro izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin in kjer se uvaja avtomatizacija in digitalizacija procesov proizvodnje. Poleg tega proizvajamo hidroelektrane do 10 MW, kar predstavljamo na drugi spletni strani. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov. Naše rešitve na področju inženiring projektov so del razvojnih projektov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje na področju livarstva povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

VIDEO primer projekta-proizvodnja peskalnega stroja in FAT test, stroj 100% proizveden v Sloveniji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj - Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije.
pdfSiapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2022_najem_E_ECO_turbin_slo_distribution (.pdf 2.2MB)Naročite se na naš You tube kanal tukaj.
 
 
 

Nov predstavitveni video Strojrema in Siapro grupe

Kakšni so investicijski načrti in za koliko se bodo povečale proizvodne zmogljivosti in pokrite proizvodne površine v Strojremu? Kaj lahko ponudimo našim strankam v skupini Siapro? Video Strojrem

Oglejte si predstavitveni video podjetja Strojrem in Siapro grupe. 
 

Siapro proizvodnja večjega peskalnega stroja z mrežastim transporterjem v Strojremu na Hrvaškem

Konstrukcijsko je bil stroj zasnovan v podjetju Siapro v Sloveniji. Oprema in stroji Siapro so 100% proizvedeni v Evropi v Siapro grupi. KRATEK VIDEO

 
 

Nižji stroški, varčevanje z energijo, varčevanje z rezervnimi deli, visoka učinkovitost. Vse to s turbinami Siapro E.ECO. Posebna ponudba za demo testiranje.

Visoko učinkovita turbina za peskanje Siapro E.ECO je izdelek Siapro, razvit z znanjem in izkušnjami Siapro. Do sedaj se je na majhnem slovenskem trgu za vgradnjo teh turbin odločilo preko 60 podjetij, kjer jih imamo v pogonu več kot 170 turbin za peskanje. Tudi to potrjuje kakovost in realne podatke o izdelku.
E.ECO turbina Siapro je bila v zadnjih letih temeljito testirana in učinkovito uporabljena v številnih evropskih državah in drugod po svetu na najrazličnejših aplikacijah peskalnih strojev.
Po posebnem dogovoru nudimo turbine za demo testiranje. Kontaktirajte nas.

 
 

Večja podjetja zgornjega Posočja in občine Tolmin, Kobarid, Bovec in Kanal ter koordinator Posoški razvojni center nadaljujemo projekt promocije tehničnih poklicev v lokalnem okolju

V podjetju Siapro d.o.o. smo v projekt vključeni od samega začetka. V prvih mesecih šolskega leta je naše podjetje Siapro že obiskalo 65 učencev in 5 spremljevalcem iz lokalnih osnovnih šol. Učenci so bili prisotni na delovnih mestih strojni inženir konstruktor, elektro programer in monter v proizvodnji. Ogledali so si celoten inženiring proces proizvodnje in tudi Siapro malo hidroelektrarno v delovanju na reki Idrijci v bližini. Ostala podjetja vključena v projekt so poleg Siapro podjetje ITW appliance components, Hidria Tolmin, Salonit Anhovo, Gostol TST, TKK Srpenica, Plastik Kanal in Mahle Bovec. Projekt nagovarja bodoče kadre in vzpostavlja sinergijsko vez med lokalnim gospodarstvom in šolstvom.

V projekt smo se v Siapro vključili z namenom približati šolajoči se mladini naše podjetje, tehnične poklice in delovanje v mednarodnem okolju. Predstavljamo jim možnosti štipendiranja in zaposlovanja pri nas v domačem okolju in delovanje na svetovnem trgu. Na sestanku novembra 2022 smo se partnerji projekta Partnerstvo za kadre seznanili z dosedanjimi dosežki in potrdili nadaljevanje aktivnosti.

 
 

Nove aplikacije na miznem peskalnem stroju DB 1250X500

Ponudimo vam lahko univerzalen oziroma najbolj široko uporaben med vsemi vrstami peskalnih strojev. Na voljo je v dveh različicah: klasična in različica, primerna za atex okolje. Uporablja se lahko za peskanje zelo različnih vrst in oblik obdelovancev. Njegova standardna uporaba vključuje peskanje:
- velikih obdelovancev - do dimenzije 1200x500 mm
- vijakov, matic in podložk
- ventilov,
- diskov itd.
- platišč za avtomobile in tovornjake,
- in za peskanje cevi.

 
 

Nov jedrarski stroj za livarsko industrijo v proizvodnem procesu

Ponujamo izdelavo projektov jedrarne, dobavo opreme in končno montažo ter zagon opreme.
Video core machine testing during production processSIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se