TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
 

FAT TEST PRED ODPREMO                  

.
 
 

AVTOMAZIRANI SISTEMI IN POSTROJENJA


 
   

STROJI ZA KVALITETNO ČIŠČENJE KOVIN

   

TRANSPORTNI SISTEMI  

   

OPTIMIZIRANI
STROJI ZA PESKANJE

 
 

VEČJI STROJI IN LINIJE ZA PESKANJE IN BARVANJE KOVIN


 
 3D INŽENIRING


 


 
 

ATEX FILTRI


 
 

OPREMA ZA ROBOTIZACIJO IN  AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE

                            


 
 

E-ECO TEHNOLOGIJA
PESKANJA

 
 

PESKALNI STROJI Z VISEČO KLJUKO

 
 

SMART & STANDARDNE TURBINE ZA PESKANJE
E-ECO

 

 
 

OPREMA ZA AVTOMATIZACIJO PROIZVODNJE


 
 

STANDARDNI PESKALNI STROJI NA ZALOGI  

 

SIAPRO TEST CENTER
ZA ABRAZIV IN PESKANJE


 
 

LIVARSKI INŽENIRING
SVETOVANJE
DOBAVA OPREME

 

TUNELSKI
PESKALNI STROJI       

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Siapro grupa

V Siapro skupini sta preko večinskega lastništva dve lastniško povezani podjetji. Siapro d.o.o je z nakupom v letu 2022 postal večinski lastnik podjetja Strojrem d.o.o. iz Hrvaške. Z nakupom smo pridobili dodatne inženiring in proizvodne kapacitete. Po novem imamo več kot 65 visoko strokovno zaposlenih in kar 3.860 m2 pokritih proizvodnih površin. Glavni prodajni program podjetja Strojrem je proizvodnja raznih transporterjev za transport sipkih ali kosovnih materialov. Bližina letališča Zagreb (50 min vožnje) še dodatno izboljšuje pogoje za neovirano komunikacijo s poslovnimi partnerji in kupci.


Siapro projekti na ključ

V Siapro izvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin in kjer se uvaja avtomatizacija in digitalizacija procesov proizvodnje. Poleg tega proizvajamo hidroelektrane do 10 MW, kar predstavljamo na drugi spletni strani. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov. Naše rešitve na področju inženiring projektov so del razvojnih projektov in projektov posodobitev.
Imamo široko znanje pridobljeno na podlagi dolgoletnega delovanja v branži. Naše storitve so strokovne in kakovostne, rešitve so odraz izkušenj. Smo samostojno podjetje na področju livarstva povezano z različnimi partnerskimi podjetji. 
VIDEO predstavitev podjetja      VIDEO livarska oprema      VIDEO peskalni stroji

 

VIDEO primer projekta-proizvodnja peskalnega stroja in FAT test, stroj 100% proizveden v Sloveniji

 

Zagotovljene najvišje zahteve peskanja, mikrokovanja ter mehanskega čiščenja kovin

Z našo novo E-ECO CPMT revolucionarno tehnologijo za celovit nadzor procesa obdelave kovin lahko nudimo najvišjo kakovost procesa in najvišje zahteve obdelave kovin. Z učinkovitim nadzorom v kombinaciji z najnovejšo E-ECO peskalno turbino in najnovejšo generacijo AAD ventila za avtomatsko doziranje abraziva lahko udejanjimo najzahtevnejše potrebe stranke.


Standardni peskalni stroji na zalogi

E-ECO visoko učinkovite Siapro peskalne turbine -  Siapro razvoj - Optimizacija cene  (Basic, Junior, Superior rešitve strojev za peskanje),  Dobra cena za dano kvaliteto in robustnost konstrukcije, Več...

Mesečni najem E-ECO peskalnih turbin, ki so primerne za vse vrste peskalnih strojev

Turbine E-ECO montiramo na stroje vseh proizvajalcev!
V Siapro d.o.o. ponujamo storitev, ki je na slovenskem tržišču povsem nova. V ceno najema je všteto: najem turbine + obrabni deli turbine + 2x letni servis turbine pri uporabniku. Prva vgradnja turbine se zaračuna posebej. Najkrajši čas najema je 30 dni oziroma najmanj 170 obratovalnih - peskalnih ur/mesec. E-ECO akcija Siapro d.o.o. velja za območje Slovenije.
pdfSiapro_E_ECO_turbine_AKCIJA_2022_najem_E_ECO_turbin_slo_distribution (.pdf 2.2MB)

Naročite se na naš You tube kanal tukaj.
 
 
 

Kaj je peskanje? Peskanje je proces, kje se s pomočjo peskalne turbine uporablja centrifugalno silo za poganjanje abraziva proti kovinskemu predmetu

Za peskanje se uporablja peskalni stroj. Peskalni stroj je visokozmogljiv in visoko učinkovit za peskanje z abrazivom, ki so navadno jeklene ali nerjaveče jeklene kroglice, rezana žica, pesek itd. S pomočjo centrifugalnih koles za peskanje kovine in drugega materiala. Velikost stroja za peskanje s turbinami ter različnim številom in močmi turbin se precej razlikujejo glede na dele, ki jih je treba peskati, kot tudi glede na pričakovani rezultat in učinkovitost.

Peskanje z abrazivom je postopek potiskanja curka abrazivnega materiala proti najpogosteje kovinski površini pod visokim pritiskom, da
- gladi hrapavo površino,
- nahrapavi gladko površino,
- oblikuje površino, ali
- odstrani površinske madeže na kovini in kovino očisti.

Peskalna turbina se uporablja za pogon materiala za peskanje, pogosto imenovanega medij. V Siapro za peskanje uporabljamo visoko učinkovite peskalne turbine E.ECO, ki so plod našega znanja in razvoja. Peskalne stroje, ki jih pri nas proizvajamo, načrtujemo in izdelujemo po meri kupca.

 
 

Zaloga peskalnih strojev Siapro z E.ECO turbinami pripravljena za hitro dostavo

Nekateri zelo pogosto uporabljeni tipi in zmogljivosti naših peskalnih strojev so vedno na zalogi in pripravljeni za dostavo na končno proizvodno mesto. Stroji Siapro imajo zelo dobro ceno za dostavljeno kakovost. Vključene so visoko učinkovite turbine E.ECO, zasnovane v podjetju Siapro. Peskalni stroji so na zalogi v podjetju Siapro na naslovu Postaja 9, 5215 Moste na Soči, Slovenija. VIDEO

Pokličite ali pišite za več informacij namestniku direktorja
E: damjan.burnik@siapro.si
T: +386 5 3841 635

 
 

Siapro stroji za peskanje in turbine E.ECO so razstavljene na sejmu EXPO – SURFACE Kielce Poljska od 28.-31. 3. 2023

Naš bobnasti stroj tip TRA 150 in kombiniran mizni peskalni stroj DA 1250 sta razstavljena na sejmu protikorozijske zaščite in površinske obdelave. Razstavljena je tudi naša visoko učinkovita in energetsko varčna peskalna turbina E.ECO.
Uposobljeni inženirji vam lahko dajo vse odgovore. Obiščite halo G, stojnico 65 našega partnerja Polmecanic. Vabljeni!

 
 

Razstavljamo na največjem sejmu kmetijske mehanizacije na Hrvaškem v Bjelovarju

Od 24. do 26. marca 2023 vljudno vabljeni v Bjelovar na Hrvaško na Mednarodni sejem Bjelovar, ki je največji sejem kmetijske mehanizacije na Hrvaškem. Na Strojrem odprtem razstavnem prostoru (Siapro grupa) na poziciji 7E bosta na voljo ekipa Strojrem iz Hrvaške in Siapro iz Slovenije. VIDEO

▶ Naš razstavni prostor se nahaja na poziciji 7E neposredno ob vhodu 2.

▶ Razstavni eksponati bodo primeri transportnih trakov Strojrem, ki jih izdelujemo po naročilu in po prilagojenih zahtevah kupcev za različne industrije.

Seznanili vas bomo tudi o izdelkih Siapro, to je o peskalnih strojih, o opremi za livarne ter o naši proizvodnji malih hidroelektrarn. Vse omenjene izdelke izdelujemo v Siapru in Strojremu po sistemu ključ v roke.

Lepo vabljeni na spomladanski mednarodni kmetijski in obrtni sejem Bjelovar 2023.

Ekipa Siapro grupe

 
 

Varjenje kot del procesa v našem proizvodnem podjetju Strojrem

Spajanje dveh ali več kosov kovine je zelo vešča obrt. V naši proizvodnji v Strojremu imamo zelo dobro usposobljene ljudi za varjenje. Poleg tega imamo  veliko prostora za izdelavo velikih strojnih konstrukcij, kot so veliki peskalni stroji, različni transportni sistemi in podobna velika strojna oprema, ki jo izdelujemo.
Foto: Varjenje kot proizvodni proces pri izdelavi novega peskalnega stroja dizajniranega v Siapro.

 
 

Nova referenca Siapro peskalni stroj z valjčno progo RB 300X400 za peskanje velikih kovinskih blokov

Stroj za peskanje je zmontiran v Franciji in je zasnovan za maksimalno težo obremenitve 800 kg/m.

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

     

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se