Generalni DVIG PLAČ za 5% v Siapro v oktobru 2018


27.09.2018

S ciljem dodatne stimulacije zaposlenih ter za uspešen nadaljnji razvoj podjetja smo se odločili za generalni dvig plač v podjetju s 1.10.2018.


V letu 2018 smo po pričakovanjih zaključili razvoj dveh novih produktov, do konca leta pa planiramo zaključiti razvoj novega izdelka z večjo dodano vrednostjo. Našemu dolgoročnemu poslovnemu partnerju iz ZDA, s katerim smo letos zaključili obsežen projekt v slovenski livarni, je v letošnjem letu uspel prevzem podjetja WEBAC iz Nemčije. Trenutno stanje podpisanih pogodb in poslov v teku tik pred končno realizacijo je ugodno na vseh naših prodajnih programih, tako na področju peskalnih strojev in livarske opreme, kot na področju hidroelektrarn.

Kljub dobrim referencam pa se zavedamo, da izzivov na svetovnem trgu ob številni konkurenci ni enostavno premagovati. Zato želimo zaposlene nagraditi in spodbuditi za uspešno delo tudi v prihodnje. Vodstvo Siapro d.o.o.
https://plus.google.com/+SIAPROManufacturer

 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se