Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 39 > >>
 
 
Ne na mestu končne proizvodnje, ampak v proizvodnji za končno kontrolo in testiranje pred dostavo dveh peskalnih strojev Siapro stranki.

 
 
 
Linija omogoča avtomatizirano sortiranje barvnih in nebarvnih kovin, žgure, aluminija in drugih kovinskih odpadkov. Projekt lahko izvedemo na ključ, v celoti se prilagodimo željam in proizvodnemu procesu kupca. Kapaciteta prikazane linije na fotografijah in na video posnetku je 5 t/h, odvisno od materiala.

Sortirna linija se uporablja za reciklažo kovin in predelavo odpadkov ter za pridobivanje sekundarnih surovin in repromateriala za livarne iz ostankov odpadne kovine.  Sortirajo se železne in barvne kovine kot so aluminij, baker, svinec, nikelj, kositer, cink in druge. Na ekonomičen način lahko pridobivamo sekundarne surovine iz ostankov v livarskem procesu, pridobivamo na primer aluminij iz odpadne žgure. VIDEO

 
 
 
Izvajamo projekte na ključ. Zasnove strojev in opreme prilagajamo potrebam strank.
VIDEO Tovarniški preizkus delovanja za Siapro skip

 
 
 
Posebna izvedba stroja, stroj je znižan za 30 % v skladu s standardnim strojem Siapro. Stroj se uporablja za peskanje velikih zvarjenih delov. Zmogljivost filtra je 30.000 m3/h. VIDEO

 
 
 
Stroj se uporabljajo za peskanje aluminijastih odkovkov. E-ECO turbine vključene v proces popolnega peskanja. Atex izvedba stroja zaradi peskanja aluminija.

 
 
 
Stroj je zasnovan za delovanje v livarstvu. Visoko produktivne E-ECO turbine so ene izmed najboljših peskalnih turbin za peskanje na trgu, z zelo visoko učinkovitostjo in nizkimi stroški vzdrževanja.

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 39 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se