Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 44 > >>
 
 
 
Iščete zanesljive rešitve za vaše proizvodne potrebe? Standardni stroji za peskanje Siapro na zalogi ponujajo hitro in priročno možnost, ki omogoča takojšnjo namestitev in integracijo v vašo proizvodno linijo. S temi stroji imate koristi od skrajšanih dobavnih rokov, prihrankov pri stroških strojev in pošiljanja ter prednosti preizkušene tehnologije, ki je bila optimizirana za učinkovitost in zanesljivost.
Standardni peskalni stroji so na zalogi na lokaciji Siapro v Sloveniji. Kontaktirajte nas za ponudbo. Lahko nas tudi obiščete.

 
 
 
Stroj deluje na princip peskanja s tlačno posodo. Stroj je namensko sprojektiran in skonstruiran in je prodan kupcu za delo v laboratoriju. Kupec je iz Slovenije. VIDEO

 
 
 
To je manjši peskalni stroj TRB 40, zasnovan in izdelan v Siapru. Stroj se uporablja za peskanje zatičev in ščitnikov oziroma varoval, ki so umazani s smolo.

 
 
 
Ta stroj z valjčno progo je specialno namenjen peskanju konstrukcij zamazanih s smolami. Stroj je montiran v Evropi v Angliji.

 
 
 

Ta stroj je opremljen s turbinami za peskanje E.ECO 380 kW. E.ECO turbine so razvite in 100 % izdelane v Siapru. Stroj je lociran pri kupcu v Angliji. Stroj je v obratovanju v industriji reciklaže in je namenjen peskanju odpadnega aluminija.  VIDEO machine in operation

Peskalni stroji Siapro so zmogljiva orodja, ki se uporabljajo v postopkih površinske obdelave in se pogosto uporabljajo za čiščenje kovin, odstranjevanje robov ali pripravo kovinskih površin za barvanje in premazovanje. Zaradi zmožnosti strojev Siapro, da dosegajo dosledne rezultate in avtomatizirajo proces končne obdelave površin, so dragoceni v panogah, kot so na primer avtomobilska, livarska in kovinska industrija, kot tudi v drugih industrijskih panogah, kjer se uporablja postopek peskanja kovin. 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 44 > >>
 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se