Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 > >>
 
 

Siapro peskalni stroj z visečo kljuko HA 1200x1850 za površinsko obdelavo in čiščenje večjih kosov je dodatno opremljen s pantaTech opremo, frekvenčniki in dvemi dvigali nosilnosti 1 tone. 
 
 
E-Eco peskalne turbine Siapro zagotavljajo minimalno obrabo rezervnih delov.
Obdelovanci se med peskanjem kotalijo v bobnu z gumi trakom in se izpostavljajo curku turbine. Inovativni čistilci peska zagotavljajo optimalno peskanje obdelovancev ter ohranjajo visoko produktivnost procesa.
VIDEO

 
 
 
Namen testa, ki smo ga izvajali v Siapro testnem centru za obdelavo in čiščenje kovin, je bil določitev parametrov peskanja za kakovostno opeskano površino s čim manjšimi stroški.

 
 
 

Namen testiranja je bilo preverjanje ali je izpihovalno čistilna komora s ščetko oziroma osnovna oprema peskalnega stroja primerna za odstranjevanje nečistoč in abraziva iz obdelovanih kosov, to je iz pladnjev. VIDEO 
 
 
Testiranje za stranko je bilo izvedeno v skladu s standardnim testom Siapro, preverjali smo različne parametre abraziva v korelaciji s časom in drugo.

 
 
 
V Siapro testnem centru smo za stranko izvedli testiranje čiščenja kovin s speskanjem, kjer smo preverjali sledeče:
  • testiranje peskanja z eno in z dvema peskalnima turbinama na turbinskem peskalnem stroju,
  • testiranje kotov peskanja,
  • testiranje abraziva,
  • testiranje pokritosti peskanja vzmeti.


 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 > >>
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se