Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 42 > >>
 
 
 

Stroj za mikrokovanje Siaproje bil po nekaj letih delovanja pri kupcu nadgrajen za popolno avtomatizacijo za 100% delovanje z robotom. Strojno in robotsko opremo smo zasnovali po principu »custom made«. Predan in zagnan je bil kot projekt na ključ. Stroj in robot morata upravljati z veliko težo listnatih vzmeti. Zato je bil namen vzpostaviti popolno avtomatizirano proizvodnjo brez človeškega dela.

Video robotski stroj v proizvodnem procesu

 
 
 
 
Stroj je montiran in deluje na Nizozemskem. Število turbin 4x11 kW. Slike prikazujejo montažo in zagon stroja, ki ga je izvedlo tehnično osebje Siapro in primer peskanja avtomobilskih platišč. VIDEO Testiranje med končno montažo

 
 
 
Stroj za peskanje Siapro tip HB 1000x1400. V Siapro imamo standardne stroje za peskanje tudi na zalogi. Pokličte nas ali pišite nam. VIDEO

 
 
 
Z našo modularno tehnologijo skrajšate čas, potreben za postavitev stroja. Naše turbine so kalibrirane, tako da na turbini ni tresljajev. S turbinami Siapro E.ECO boste dobili:
- Vsaj 10-krat boljšo življenjsko dobo rezervnih delov turbine
- Vsaj 27 % manjšo porabo električne energije
- 10 % manjšo porabo abraziva
- 10 % boljša zmogljivost peskanja.
VIDEO testiranje stroja med proizvodnim procesom

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 42 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se