Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 51 > >>
 
 
10.11.2020
 
Stroj za peskanje je opremljen z valjčnico in E-ECO turbinami 4x11kW. Stroj je pred končno montažno fazo 10.11.2020.

 
 
 
27.10.2020
 
Preverite novo referenco, stroj za peskanje.
Kaj je peskanje? Peskanje ali čiščenje površin ter obdelava površin so izrazi za tehnološki proces, kjer do popolnosti odstranimo še tako trdovratne nečistoče na kovini, kot so rja in podobno.
Pri peskanju obdelujemo površine z abrazivnim materialom. Kremenčev pesek je najpogostejši material, ki se uporablja pri procesu peskanja. Lahko pa se uporablja tudi na primer bakrova žlindra, jeklene kroglice, soda in še veliko drugih materialov. Peskanje je edini postopek za idealno pripravo površine pred nanosom pokrivnih materialov oziroma barv.
S peskanjem odstranjujemo stare premaze in korozije. Material katerega obdelujemo s peskanjem pa lahko poleg čiščenja tudi termično utrjujemo in obdelujemo, s čimer dosegamo različne hrapavosti metalnih površin.

 
 
 
11.08.2020
 
(Povzeto po Bisnode)
»Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored. Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.
Boniteta temelji na računovodskih izkazih, plačilni disciplini in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Leta 2019 Platinasta bonitetna odličnost predstavlja 1,5% slovenskega trga. Gospodarski subjekti s platinasto bonitetno odličnostjo imajo ker 91% verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu«

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 51 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se