Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 67 > >>
 
 
12.04.2023
 
Za peskanje se uporablja peskalni stroj. Peskalni stroj je visokozmogljiv in visoko učinkovit za peskanje z abrazivom, ki so navadno jeklene ali nerjaveče jeklene kroglice, rezana žica, pesek itd. S pomočjo centrifugalnih koles za peskanje kovine in drugega materiala. Velikost stroja za peskanje s turbinami ter različnim številom in močmi turbin se precej razlikujejo glede na dele, ki jih je treba peskati, kot tudi glede na pričakovani rezultat in učinkovitost.

Peskanje z abrazivom je postopek potiskanja curka abrazivnega materiala proti najpogosteje kovinski površini pod visokim pritiskom, da
- gladi hrapavo površino,
- nahrapavi gladko površino,
- oblikuje površino, ali
- odstrani površinske madeže na kovini in kovino očisti.

Peskalna turbina se uporablja za pogon materiala za peskanje, pogosto imenovanega medij. V Siapro za peskanje uporabljamo visoko učinkovite peskalne turbine E.ECO, ki so plod našega znanja in razvoja. Peskalne stroje, ki jih pri nas proizvajamo, načrtujemo in izdelujemo po meri kupca.

 
 
 
31.03.2023
 
Nekateri zelo pogosto uporabljeni tipi in zmogljivosti naših peskalnih strojev so vedno na zalogi in pripravljeni za dostavo na končno proizvodno mesto. Stroji Siapro imajo zelo dobro ceno za dostavljeno kakovost. Vključene so visoko učinkovite turbine E.ECO, zasnovane v podjetju Siapro. Peskalni stroji so na zalogi v podjetju Siapro na naslovu Postaja 9, 5215 Moste na Soči, Slovenija. VIDEO

Pokličite ali pišite za več informacij namestniku direktorja
E: damjan.burnik@siapro.si
T: +386 5 3841 635

 
 
 
29.03.2023
 
Naš bobnasti stroj tip TRA 150 in kombiniran mizni peskalni stroj DA 1250 sta razstavljena na sejmu protikorozijske zaščite in površinske obdelave. Razstavljena je tudi naša visoko učinkovita in energetsko varčna peskalna turbina E.ECO.
Uposobljeni inženirji vam lahko dajo vse odgovore. Obiščite halo G, stojnico 65 našega partnerja Polmecanic. Vabljeni!

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 67 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se