Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 44 > >>
 
 
12.12.2019
 
S ciljem dodatne stimulacije in za uspešen nadaljnji razvoj podjetja, bomo v Siapro d.o.o. vsem zaposlenim s 1. januarjem 2020 povišali plače za 3%. Pričakujemo, da bo dvig plač, poleg plačevanja dodatnega pokojninskega zavarovanja v maksimalnem znesku, še naprej prispeval k ugodni delovni klimi v podjetju.

Dvig plač je skladen s pričakovanimi dogovorjenimi projekti za leto 2020. Ob tem se kljub vsemu zavedamo, da izzivov na svetovnem trgu in ob hudi konkurenci ni malo. Uspešno jih bomo premagovali le z dobro ekipo. Vodstvo Siapro d.o.o.

 
 
 
25.11.2019
 
Jadranje...

 
 
 
15.11.2019
 
G. Andre Klimm iz podjetja Simpson Technology Deutschland GmbH (Simpson, Webac), partnerskega podjetja Siapro, je na primer pojasnil novosti na področju mešalcev za pripravo peska.
Simpson / Webac je partnersko podjetje Siapro, s katerim smo v preteklosti že izvedli skupne projekte v Sloveniji in tujini.
Siapro na livarski razstavi sodeluje že vrsto let, zadnja leta tudi kot srebrni pokrovitelj.

Foto Društvo livarjev Slovenije:
Zaposleni v Siapro: Franci Jezeršek, Damjan Burnik, Melita Jezeršek, Aleš Jurman
Simpson Technology Deutschland GmbH mr. Andre Klimm
mag. Mirjam Jan-Blažić, president WFO Mark Fenyes in general secretar WFO, Andrew Turner,
Organizacija dogodka: vodja mag. Mirjam Jan-Blažić, Tjaša Cankar in Uroš Nović

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 44 > >>
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se