O podjetju


SIAPRO je mednarodno uveljavljeno podjetje. Na trgu smo prisotni več kot 25 let. Sedež podjetja je v Sloveniji. Proizvodnja poteka v Sloveniji in v našem podjetju Strojrem na Hrvaškem. Poleg tega Siapro grupo sestavljajo še prodajni agenti po raznih drŽavah.Naše rešitve se uporabljajo v livarnah, jeklarnah, v proizvodnjah, ki zahtevajo peskanje in površinsko obdelavo kovin, v sorodnih proizvodnjah ter v proizvodnji obnovljivih virov energije, saj smo proizvajalci hidroelektrarn.

ŠIRITEV PROIZVODNIH KAPACITET S PREVZEMOM PODJETJA STROJREM IZ HRVAŠKE

Zaradi širitve poslovanja smo v letu 2022 realizirali več kot 2 mio eur vredno investicijo. Kupili smo podjetje Strojrem iz Hrvaške. Z nakupom smo zagotovili dodatne proizvodne zmogljivosti in razširili prodajni program tehnologij na transport sipkih in kosovnih materialov ter transporterjev v industriji reciklaže, saj je bila proizvodnja transporterjev do sedaj glavni prodajni program podjetja Strojrem.

PROJEKTI NA KLJUČ

V Siapro ponujamo inženiring storitve s proizvodnjo in izvedbami v industriji. Opremo sprojektiramo, jo umestimo v prostor, nato opremo izdelamo ali dobavimo vgradne dele in na koncu projekta opremo tudi zmontiramo in izvedemo zagon. Številni referenčni projekti so odraz dolgoletnega dela in zaupanja v naše storitve in produkte. Največ projektov izvajamo na področju proizvodnje peskalnih strojev, livarske opreme, transporterjev, proizvodnje malih hidroelektrarn ter digitalizacije in avtomatizacije v raznih industrijah.


O podjetju Siapro - VIDEO Klub slovenskih podjetnikovSIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se