Mineva 3 leta od inovativne rešitve in nagrajene inovacije za Brezkislinsko čiščenje jeklenih trakov s peskanjem na Siapro stroju za peskanje, z uporabo Siapro E-ECO 520S turbin za peskanje


5.07.2019

V Siapro smo pred tremi leti glede na tehnološke zahteve SIJ Acronija razvili, izdelali in montirali ter uspešno zagnali namensko razvito strojno, elektro in procesno opremo, s katero smo uresničili pričakovane zahteve peskanja jeklenega traku v Acroniju. VIDEO

Na posebej za ta namen skonstruiranem in proizvedenem specialnem peskalnem stroju je uporabljenih 8x 90 KW turbin za peskanje E-ECO 520S. Izletna hitrost abraziva je med  85-130 m/s, pri čemer stroj obratuje 24 ur/dan.

Potrjeno je, da je življenjska doba lopatic Siapro E-ECO turbin na tem stroju in pri teh delovnih pogojih 1.600 peskalnih ur in da so Siapro E-ECO peskalne turbine res visoko učinkovite.

Kratek opis inovacije
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se