V Siapro zaposlimo delavca ali delavko za delovno mesto Serviser-prodajalec-laboratorijske opreme, kjer so potrebna tehnična znanja iz področja livarstva in analiz materialov - Siapro zaposlitev


9.09.2019

Delovno mesto je v Cerknem, Platiševa 9 in občasno na terenu. Delo je za nedoločen čas s preskusnim delom 3 mesece. Izobrazba ni glavni kriterij za izbiro. Prednost dajemo izkušnjam in praktičnim znanjem ter volji za pridobitev le teh. Potrebna so določena tehnična znanja iz področja livarstva in analiz materialov. Primerne izobrazbe za delovno mesto Serviser-prodajalec-laboratorijske opreme so elektrotehnik, metalurg, strojnik, kemik.
Delovno področje:
- Prodaja in servisiranje laboratorijske oprema na področju držav bivše Jugoslavije in severne Italije iz programa Simpson, DISA,+ GF+ in spektrometri ARUN.

Obvezna znanja:

- MS Office, internet , izdelava evidenc, preglednic
- urejanje dokumentacije- arhiva
- angleški jezik - aktivno
- vztrajnost in natančnost pri delu.
- službeni obiski pri strankah
- komunikativnost.

Ustreznim kandidatom  nudimo :
1. Osnovno plačo 1.200 eur netto z gibljivo stimulacijo do + 50%, oz. delo po projektni pogodbi.
2. Službeno vozilo nizkega ranga
3. Dodatno pokojninsko zavarovanje.

V Siapro d.o.o, Postaja 9, 5216 Most na Soči širimo dejavnost. Prijave s prošnjo in življenjepisom sprejemamo do 30.9.2019 na info@siapro.si. 

Foto Simpson: usposabljanje Siapro zaposlenih in drugih v Nemčiji za Simpson laboratorijsko opremo.
 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se