Srečanje zaposlenih Siapro in Strojrema v Križevcih na Hrvaškem, redno letno srečanje Siapro grupe 2023


18.07.2023

Zaposleni Siapro in zaposleni Strojrema, štipendisti in pripravniki ter vabljeni gostje skupaj z nekaterimi pomembnejšimi kooperanti smo se tudi letos zbrali u Križevcih u podjetju Strojrem na družabnem srečanju. Po ogledu tekoče proizvodnje in trenutnih produktov v proizvodnji (nekaj peskalnih strojev, transporterji in večji transportni sistem za Madžarski trg) smo imeli priložnost za sproščeno druženje. Franci Jezeršek kot predsednik upravnega odbora Strojrem in direktor Siapro ter Marijan Platiše kot predsednik nadzornega odbora Strojrem sta predstavila nekaj dejstev o poslovanju celotne grupe.

Besedo smo namenili tudi vabljenemu gostu, to je županu mesta Križevcev, g. Mario Rajnu, ki je bil poleg mestne občine Križevci med dobitniki priznanja za dobro sodelovanje. Priznanje smo podelili tudi najboljšemu kooperantu v letu 2023 ter 8 zaposlenim za dobro delo in strokovnost. Med njimi so bili štirje iz podjetja Siapro in štirje iz podjetja Strojrem. 

V podjetju Siapro smo priznanje podelili za strokovno delo na področju projektiranja, za natančno delo na področju hidroelektrarn, za pomoč na področju kadrovskih zadev ter za lojalnost in dolgotrajno delo v podjetju. Prejemniki priznanj 2023 so Branka Mavrič, Mitja Kranjc, Lea Gabršček in Darja Vončina.
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se