Vabljeni na mednarodni sejem Agra v Gornji Radgoni v Sloveniji na predstavitev naših strojev in transporterjev ter avtomatske opreme za kmetijstvo in prehrambno industrijo


8.08.2023

Na sejmu bomo prisotni v času od 30-31.8.2023. Prisotni bomo tudi na mednarodnem poslovnem srečanju MEET4BUSINESS MEGRA 2023.Srečate se lahko z vodjem prodaje našega podjetja Strojrem d.o.o. iz Hrvaške, ki je eno vodilnih podjetij na Hrvaškem na področju proizvodnje raznih transportnih sistemov za razne industrije, med drugim tudi za prehrambno industrijo in kmetijstvo.

 Stroji Strojrem se izdelujejo glede na specifične zahteve kupcev. Vsak projekt prilagodimo potrebam stranke. Več info na spletni strani www.strojrem.hr. Razni mobilni transporterji za večnamensko uporabo so bili letos predstavljeni tudi na največjem kmetijskem sejmu na Hrvaškem v Bjelovarju.

Mednarodni poslovni dogodek Meet4Business AGRA 2023 služi bazi ponudnikov, izvajalcev, strokovnjakov, investitorjev in uporabnikov s sektorjev KMETIJSTVA in PREHRAMBENE INDUSTRIJE in je način za spoznavanje potencialnih poslovnih partnerjev. (Več na https://www.sejem-agra.si/vabilo-na-kooperacijsko-srecanje/)

Za srečanje nam pišite na info@strojrem.hr
 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se