Podjetje Siapro d.o.o. je certificirano s standardom ISO EN 3834-2:2021 za zahteve kakovosti za talilno varjenje kovinskih materialov – 2. del: Standardne zahteve glede kakovosti


15.08.2023

Področje uporabe: Izdelava jeklenih oziroma kovinskih konstrukcij, cevovodov in tlačnih posod.

Sistemi vodenja kakovosti ISO EN 3834-2:2021 v varilstvu so dokaz kakovosti za kovinske izdelke Siapro, saj se podjetje Siapro pri izdelavi izdelkov v proizvodnji srečuje z varjenjem. Standard ISO EN 3834-2:2021 tako zagotavlja, da izdelki Siapro izpolnjujejo potrebna merila kakovosti in varnosti v proizvodnem procesu z metalnimi konstrukcijami, kar posledično pomeni izboljšano kakovost kovinskih polizdelkov in končnih izdelkov oziroma strojev podjetja Siapro. Standard tako zagotavlja tudi večje zadovoljstvo strank in dober ugled na trgu.

Nadaljnje standard dokazuje strankam in poslovnim partnerjem nenehno preverjanje zahtev glede kakovosti s strani certificiranega izvajalca. Standard služi tudi kot dodatno orodje in dokaz pri aplikacijah standardov ISO 9001.
pdfSIAPRO_Certficate_ISO_EN_3834_2 (.pdf 62KB)

 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se