Siapro mobilna linija za sortiranje odpadnih kovin za sekundarno surovino


Linija omogoča avtomatizirano sortiranje barvnih in nebarvnih kovin, žgure, aluminija in drugih kovinskih odpadkov. Projekt lahko izvedemo na ključ, v celoti se prilagodimo željam in proizvodnemu procesu kupca. Kapaciteta prikazane linije na fotografijah in na video posnetku je 5 t/h, odvisno od materiala.

Sortirna linija se uporablja za reciklažo kovin in predelavo odpadkov ter za pridobivanje sekundarnih surovin in repromateriala za livarne iz ostankov odpadne kovine.  Sortirajo se železne in barvne kovine kot so aluminij, baker, svinec, nikelj, kositer, cink in druge. Na ekonomičen način lahko pridobivamo sekundarne surovine iz ostankov v livarskem procesu, pridobivamo na primer aluminij iz odpadne žgure.

Odpadni kovinski material sortiramo s pomočjo sodobne strojne in tehnološke opreme. Sortirna inija je mobilna. Transporter je opremljen z rudo za premik z viličarjem ali drugim vozilom. Podporna oprema linije je podvozje s kolesi in ročno hidravlično enoto za nastavitev naklona transporterja.
Konstrukcija linije je varjeno vijačna izvedba prilagojena za premike.

Mobilna sortirna naprava Siapro omogoča ekonomičen proces, ki je prijazen do uporabnika. S Siapro opremo za reciklažo odpadkov lahko bolje poskrbite za vračanje sekundarnih surovin v ponovno proizvodnjo. 

1. Video sortiranje kovinskih odpadkov
2. Video sortiranje aluminijeve žgure

 

Želim več informacij

 

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se