Partnerji in zastopstva


Na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore smo uradni zastopnik in partner priznanih proizvajalcev. Njihove produkte in znanje vključujemo v naše inženirske projekte.


          

Straaltechniek (Belgija) je specializirano mednarodno podjetje na področju proizvodnje in inženiringa procesa peskanja in mikrokovanja v ladjedelstvu, železnicah, letalstvu, vesoljski tehniki, v avtomobilski industriji itd. Podjetje odlikujejo izkušnje in strokovno znanje ter razvoj. Učinkovitost, zaščita okolja, zanesljivost in dolga življenjska doba opreme so glavne karakteristike Straaltechniek produktov.

      

Simpson-ov (podjetje iz ZDA)
prodajni program, ki ga na slovenskem in ex-You trgu zastopamo v podjetju Siapro d.o.o., predstavljajo saržni in pretočni mešalci, hladilniki livarskih peskov, oprema za on-line nadzor mešalnikov, oprema za izdelavo livarskih jeder, oprema za croning-oplaščenih postopkov izdelave modelov, oprema za regeneracijo, laboratorijska oprema, projektiranje livarskih postrojenj ter inženiring in avtomatizacija procesovv livarni.

Z opremo Webac (Nemčija), ki ga je s.1.8.2018 prevzelo podjetje Simpson, postaja Simpson močnejši in širi svojo paleto proizvodov. Siapro ima tako kot zastopnik v ponudbi  tudi opremo za termično regeneracijo in opremo za izdelavo jeder, obenem izvajamo kompletno projektiranje priprave peska.
     
  Euroequip (Španija). V našem prodajnem programu in referencah so tudi drobilci za reciklažo povratnega materiala.
   

S
partnerjem Louds Foundry equipment (Nemčija) zagotavljamo celovite inženiring projekte na podrčju dobavljanja in integriranja opreme kot so jedrarski stroji in formarski stroji.


 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se