Partnerji in zastopstva


Na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore smo uradni zastopnik priznanih proizvajalcev. Njihove produkte in znanje vključujemo v naše inženirske projekte.


          

Straaltechniek (Belgija) je specializirano mednarodno podjetje na področju proizvodnje in inženiringa procesa peskanja in mikrokovanja v ladjedelstvu, železnicah, letalstvu, vesoljski tehniki, v avtomobilski industriji itd. Podjetje odlikujejo izkušnje in strokovno znanje ter razvoj. Učinkovitost, zaščita okolja, zanesljivost in dolga življenjska doba opreme so glavne karakteristike Straaltechniek produktov.

       Leta1980 je podjetje Arun (Velika Britanija) prvič predstavilo prvo prenosno napravo za analizo materialov. Z leti je podjetje sledilo svetovnim trendom.  Danes lahko  ponudimo svojim strankam veliko serijo sodobnih optičnih spektrometrov za analizo kovin.
  Sensor Control (Nemčija) je vodilni proizvajalec sistemov za regulacijo in pripravo livarskih peskov. Z njihovimi izdelki zagotavljamo stroge kvalitetne in kvantitetne lastnosti livarskih peskov v sodobnih livarnah.
  Pourtech (Švedska) dobavlja sisteme nadzora litja staljene železove litine v peščeno formo.
  V sodelovanju s podjetjem BL Metal (Slovenija), ki je generalni zastopnik brusilnih strojev za Slovenijo, v naše inženirske projekte vključujemo Koyama avtomatske brusilne stroje za livarsko industrijo.
  Skupaj s podjetjem Vulcan (ZDA) ponujamo načrtovanje, proizvodnjo in in nameščanje livarske opreme.  Dolgoletne izkušnje omogočajo, da vam lahko ponudimo znanje in rešitve na področju priprave bentonitnih mešanic in kemično veznaih peskov ter litja. Ponujamo sisteme avtomatizacije, regeneracije peskov, formarsko opremo in opremo za obdelavo ulitkov.
 
S
partnerjem Foundry Machinery and Spares (Velika Britanija) zagotavljamo celovite inženiring projekte na podrčju dobavljanja in integriranja opreme kot so Mešalci peska, Hladilniki peska, Jedrarski stroji, Formarski stroji itd..


 
Zaupajo nam
 
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se