Remonti, redni pregled, popravilo in zamenjava dotrajanih delov strojev, naprav


Dolgoročno pogodbeno vzdrževanje opreme

Glede na vse pogostejše zahteve po neprekinjenem delovanju strojev in naprav in z namenom, da se zagotovi daljša življenjska doba strojev in naprav ter zmanjša stroške in urgentna ukrepanja, ponujamo preventivno pogodbeno vzdrževanje opreme.

Smo fleksibilno organizirano podjetje s stalnimi pogodbenimi partnerji. Hitro se lahko prilagodimo zahtevam na trgu in ponudimo ustrezno število usposobljenih kadrov.

Tehnični pregledi opreme

Ob rednem letnem pregledu skušamo predvidita vse morebitne okvare, ki bi lahko privedle do neželene zaustavitve proizvodnega procesa. S tem pse prihrani tudi na servisu opreme, obenem se zagotavlja varno obratovanje.

Remonte izvajamo z ekipo izkušenih strokovnjakov in na podlagi dolgoletnih izkušenj. Cilje je zanesljivo, varno in ekonomično delovanje obstoječe opreme. Remonti obsegajo predvsem pregledovanje strojne in električne opreme in po potrebi merilno-regulacijske opreme.

Vzdrževanje opreme

Po tehničnem pregledu v primeru ugotovljenih okvar ali velike možnosti okvar izvedemo popravilo in zamenjavo dotrajanih delov strojev in naprav. Po potrebi izvajamo tudi dodelave in predelave ter posodobitve opreme. 
Pri tem predlagamo tudi uvajanje sodobnih tehnologij, ki jih poznamo. Ker smo proizvodno podjetje, ob remontu lahko sodelujemo kot izvajalec pri naročnikovem vlaganju v tehnološko nadgradnjo opreme.

Vse remonte izvajamo v stalnem sodelovanju z naročnikom in po potrebi z izvajalci specialističnih del za specialne dele opreme, po potrebi tudi iz mednarodnega okolja.

Redno vzdrževanje vam zagotavlja, da so vsi sistemi, strukture in komponente sposobne opraviti svojo nalogo in poteka proizvodni proces nemoteno.

Čas izvedbe remontov

Remont traja lahko tudi več dni. Navadno se začne s pregledom stanja obstoječe opreme. V začetni fazi dobimo jasno sliko o tem, v kakšnem stanju je oprema. Na podlagi pregleda se z naročnikom dogovorimo za vse potrebne vzdrževalne posege na opremi in določimo terminski plan izvedbe.

Želim več informacij
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se