Mešalci peska

 

Nudimo mešalce za peščene livarske mešanice glede na uporabo:

  • Mešalce namenjene za pripravo bentonitne mešanice
  • Mešalce namenjene za kemično vezane peske

Za bentonitne mešanice in kemijsko vezane peske v malih in srednje velikih sistemih

Nudimo mešalce peska za bentonitne mešanice in kemijsko vezane peske. Mešalci so lahko šaržni predvsem za bentonitne mešanice ali pa kontinurni z dodajanjem kemičnih aditivov.


V malih, srednje velikih ali zahtevnih sistemih za pripravo peska je pomembna prilagodljivost mešalcev peska. Ponujamo mešalce, ki so skrbno načrtovani za doseganje maksimalne kvalitete, zmogljivosti, funkcionalnosti in energetske učinkovitosti. Mešalci peska so zasnovani tako, da se lahko uporabljajo za večje serije in večje cikle, s čimer se zagotovi boljšo usklajenost in nadzor. Večje serije zagotovijo boljšo učinkovitost, daljši cikli zagotovijo boljši nadzor.

 

Uporaba
Mali in srednje veliki sistemi za pripravo peska z visokimi zahtevami. Srednje hitrosti, visoke intenzivnosti, mešalci za serijske operacije.

Lastnosti
  • Prilagodljiva orodja
  • Energetska učinkovitost
  • Robustna zasnova
  • Večnamenskost in konkurenčnost

Za bentonitne mešanice v velikih sistemih

Mešalci za livarne, ki proizvajajo velike količine ulitkov na hitrih oblikovalnih progah in kjer linija zahteva velike količine peska ter maksimalno produktivnost in učinkovitost. V teh livarnah se zahteva obsežno in kakovostno, stroškovno učinkovito pripravo peska. Mešanje v takih sistemih poteka z zelo hitrimi mešalci večjih kapacitet. Gre za visoko intenzivno mešanje, z nizkimi stroški vzdrževanja in obratovanja ter nizko porabo energije.

pdfA4 Prospekt Mešalci peska_SIAPRO_ang_10 pages (.pdf 4.1MB)

Želim več informacij
 
 
 
 
 
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se