Transportni trakovi


Transportne trakove izdelujemo v širini od 400 do 2200 mm. Dolžina traku in konstrukcija je prilagodljiva potrebam kupca.

Gumijasti trakovi

Glavni namen transportnih trakov je transport sipkih ali grudastih materialov v tipičnih delovnih pogojih in temperaturah od -25°C do +60°C. Tipične aplikacije so v rudnikih, metalurgiji, kamnolomih, cementarnah, … Glede na kupčeve zahteve se jih lahko izdeluje v različnih izvedbah (I, V, U), dolžinah in tipov trakov.


Mrežni transporterji

Ravna površina, zračna in prašna propustnost, odpornost na visoke in nizke temperature so prednosti, ki predstavljajo mrežni transporter. Tipične aplikacije so loščenje keramike, žarjenje, livarne, peskalna tehnika kot tudi v živilski industriji za kuhanje pečenje itd.


Lamelni transporterji

Trdna konstrukcija in vzdržljivost transportnega sistema so prednosti, ki zaznamujejo lamelne transporterje. Tipične aplikacije so transport vročih delov, prenos delov skozi žarilne ali sušilne peči, transport težjih delov skozi proces …Želim več informacij
 
 
 
 
 
 
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se