Transporterji s trakom za transport razsutega ali kosovnega materijala


Projektiramo in izdelujemo različne transportne trakove. Transporterji s trakom se uporabljajo za transport sipkega materiala ali kosovnega material.Projekte prilagodimo individualnim zahtevam in proizvodnemu procesu stranke. Projekte izdelamo na ključ, od načrta, do proizvodnje in končne montaže opreme pri kupcu. Ponujamo transporterje v sledečih izvedbah:

1. Gumijasti transportni trakovi
Glavni namen transportnih trakov je transport sipkih ali grudastih materialov. Tipične aplikacije  so v rudnikih, metalurgiji, kamnolomih, cementarnah, gradbeništvu, prehrambeni industriji, kmetijstvu, industriji odpadkov, v lukah in terminalih in podobno. Glede na kupčeve zahteve se jih lahko izdeluje v različnih izvedbah (I, V, U), dolžinah in tipov trakov.

2. Mrežni transporterji
Ravna površina, zračna in prašna propustnost, odpornost na visoke in nizke temperature so
prednosti, ki predstavljajo mrežni transporter. Tipične aplikacije so loščenje keramike, žarjenje, livarne, peskalna tehnika kot tudi v živilski industriji za kuhanje pečenje itd.

3. Lamelni transporterji
Trdna konstrukcija in vzdržljivost transportnega sistema so prednosti, ki zaznamujejo lamelne
transporterje. Tipične aplikacije so transport vročih delov. Tipične aplikacije so transport vročih delov, prenos delov skozi žarilne ali sušilne peči, transport težjih delov skozi proces …

Transportni trakovi oziroma transportni sistemi, ki jih proizvajamo v Siapro, so lahko najrazličnejših dolžin in širin. V inženiring projekt po potrebi vključimo kompletno avtomatizacijo in digitalizacijo transportnih procesov v vašem podjetju.Izdelujemo tudi razne mobilne transporterje za razne funkcije, poleg transporta na primer tudi za sortiranje odpadkov.


Želim več informacij

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se