Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 26 > >>
 
 
Siapro E-ECO turbine za peskanje pripravljene za odpremo h kupcu. E-ECO turbine za peskanje lahko vgradimo na peskalne stroje različnih proizvajalcev.
Siapro Turbine so 100% proizvedene v Sloveniji, zagotovljena je kontrolirana proizvodnja turbin in garantirana visoka kakovost. Vso proizvodnjo peskanja pokrivamo s samo tremi velikostmi turbin.
VIDEO

 
 
 
Obnova in posodobitev priprave peska z izgradnjo nove stavbe in obsežno investicijo v novo opreme, ki vključuje hladilnik peska, dva mešalca z laboratorijem (vsaka šarža peska bo kontrolirana) in napravo za regeneracijo starega peska. Objekt je v celoti zaprt in EKO-prijazen okolju s strani izpustov in hrupa. V objektu je vgrajeno preko 200 ton tehnološke opreme.
SIAPRO inženiring, konstruiranje, PLC programiranje, dobava in vgradnja opreme, integrirana oprema podjetja Simpson technologies corporation.

 
 
 

Testiranje optimalne tehnologije površinske obdelave odlitkov, katerega glavni namen je optimizirati stroške pri maksimalni učinkovitosti peskanja. 
 
 
Peskalni stroj je integriran v celovito linijo za peskanje in barvanje. Linija se večinoma uporablja za peskanje in barvanje kovinskih kljuk za avtomobilske prikolice. Pretočni stroji so sicer primerni za peskanje elementov kot so odlitki in kovani deli, za peskanje predmetov, ki se jih lahko obesi, peskanje rešetk in raznih kovinskih konstrukcij. VIDEO

 
 
 
Now Bobnasti peskalni stroj TRB 80 z gumi trakom za naročnika v Evropi

 
 
 
Nov bobnasti peskalni stroj TRD 40 - nova referenca v Evropi.

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 15 ... 20 ... 25 26 > >>
 
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se