Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 ... 32 > >>
 
 
Nova referenca v Evropi. VIDEO
Peskalni stroj z visečo kljuko HB 1500x2000, z E-Eco turbinami.


 
 
 
Nova referenca v Evropi.
Pretočni peskalni stroj z mrežnim transporterjem RWB 800x400.


 
 
 
E-ECO turbine za peskanje
Na stroju so vgrajene peskalne turbine E-ECO. Te turbine imajo konkavno oblikovane lopatice za zajem in pospeševanja abraziva. Posebna oblika omogoča minimalno obrabo abraziva s hkratnem maksimalnim prenosom energije z motorja na abraziv. Naj značilnejša pa je nedvomno njena odpornost na obrabo. Dolgoletna raziskovanja na področju metalurgije je privedlo do odkritja izjemno obrabno odpornega  materiala. To odkritje je podaljšalo življenjsko dobo lopatic za 10-krat. Sedaj se lahko pohvalimo, da E-ECO lopatice lahko zdržijo do 10 dlje kot katerekoli druge konvencionalne lopatice.

 
 
 
V Siapro proizvedeni standardni bobnasti peskalni stroji so različnih kapacitet od 40 do 750 l.

 
 
 
Nova referenca na domačem trgu v Sloveniji

 
 
 

Najboljša cena z majhnimi stroški vzdrževanja. Pametno delovanje peskalne turbine E-ECO Siapro vam zagotavlja prihranke in povračilo investicije v najkrajšem času. Garantirano najboljša cena za dosežen učinek peskanja. Turbine vgrajene na stroj drugih proizvajalcev. 
<< < 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 15 ... 20 ... 25 ... 30 ... 32 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se