Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 
20.05.2024
 
Ta nov transporter izdelan v našem proizvodnem podjetju Strojrem se uporablja kot naprava za obdelavo odpadnega blata. To je naš novi transporter, primarno namenjen polnjenju prikolic z blatom iz čistilne naprave. Po večmesečnem zahtevnem delu je s tem transporterjem proces ravnanja z muljem iz čistilnih naprav bistveno lažji in stroškovno učinkovitejši.
VIDEO transporter in operation

 
 
 
15.05.2024
 
Učenci Osnovne šole Tolmin so se seznanjali s tehničnimi poklici. S spoznavanjem različnih del v podjetju in različnih aktivnosti so spoznavali različne tehnične veščine in poklice, ki so ključni za razvoj tehnologije in proizvodne industrije. Takšne izobraževalne pobude pomagajo učencem razumeti pomembnost tehničnih znanj ter jih spodbudijo k razmišljanju o morebitni karierni poti v tehničnih poklicih. Poleg tega učenci spoznajo, kako zelo lahko praktične spretnosti koristijo ne samo v vsakdanjem življenju, temveč tudi nadaljnje pri delu.
Projekt se izvaja v okviru Partnerstva za kadre med posoškimi podjetji, občinami Kanal, Tolmin, Kobarid in Bovec ter Posoškim razvojnim centrom.

 
 
 
30.04.2024
 
Reference - Predstavljamo enega izmed najnovejših prispevkov k naši skupini nove industrijske opreme - mrežni peskalni stroj RWB 800x400 v Atex izvedbi, posebej zasnovan za uporabo v livarnah za peskanje aluminijastih odlitkov. Ta visoko učinkovit stroj je opremljen z inovativnimi turbinami za peskanje Siapro E.ECO 8x7,5 kW, ki zagotavljajo izjemno moč, učinkovitost in natančnost pri obdelavi površin. Stroj Siapro je idealna rešitev za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti v proizvodnih procesih.

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se