Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 34 > >>
 
 
14.01.2019
 
Naročite se lahko tukaj  Siapro You Tube channel
Tudi v bodoče bomo objavljali nove video posnetke o referencah, o proizvodnji in druge aktualne vsebine in o tem boste obveščeni.

 
 
 
5.10.2018
 
Razvojni dosežki 2018, Siapro največja EXTRA E-ECO turbina za peskanje D780 je v proizvodnji. Uporaba v jeklarstvu in v livarstvu za učinkovito in ekonomično peskanje, mikrokovanje ter brez kislinsko čiščenje jeklenih trakov.

 
 
 
27.09.2018
 

S ciljem dodatne stimulacije zaposlenih ter za uspešen nadaljnji razvoj podjetja smo se odločili za generalni dvig plač v podjetju s 1.10.2018.


V letu 2018 smo po pričakovanjih zaključili razvoj dveh novih produktov, do konca leta pa planiramo zaključiti razvoj novega izdelka z večjo dodano vrednostjo. Našemu dolgoročnemu poslovnemu partnerju iz ZDA, s katerim smo letos zaključili obsežen projekt v slovenski livarni, je v letošnjem letu uspel prevzem podjetja WEBAC iz Nemčije. Trenutno stanje podpisanih pogodb in poslov v teku tik pred končno realizacijo je ugodno na vseh naših prodajnih programih, tako na področju peskalnih strojev in livarske opreme, kot na področju hidroelektrarn.

Kljub dobrim referencam pa se zavedamo, da izzivov na svetovnem trgu ob številni konkurenci ni enostavno premagovati. Zato želimo zaposlene nagraditi in spodbuditi za uspešno delo tudi v prihodnje. Vodstvo Siapro d.o.o.
https://plus.google.com/+SIAPROManufacturer 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 34 > >>
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se