Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 
15.05.2024
 
Učenci Osnovne šole Tolmin so se seznanjali s tehničnimi poklici. S spoznavanjem različnih del v podjetju in različnih aktivnosti so spoznavali različne tehnične veščine in poklice, ki so ključni za razvoj tehnologije in proizvodne industrije. Takšne izobraževalne pobude pomagajo učencem razumeti pomembnost tehničnih znanj ter jih spodbudijo k razmišljanju o morebitni karierni poti v tehničnih poklicih. Poleg tega učenci spoznajo, kako zelo lahko praktične spretnosti koristijo ne samo v vsakdanjem življenju, temveč tudi nadaljnje pri delu.
Projekt se izvaja v okviru Partnerstva za kadre med posoškimi podjetji, občinami Kanal, Tolmin, Kobarid in Bovec ter Posoškim razvojnim centrom.

 
 
 
30.04.2024
 
Reference - Predstavljamo enega izmed najnovejših prispevkov k naši skupini nove industrijske opreme - mrežni peskalni stroj RWB 800x400 v Atex izvedbi, posebej zasnovan za uporabo v livarnah za peskanje aluminijastih odlitkov. Ta visoko učinkovit stroj je opremljen z inovativnimi turbinami za peskanje Siapro E.ECO 8x7,5 kW, ki zagotavljajo izjemno moč, učinkovitost in natančnost pri obdelavi površin. Stroj Siapro je idealna rešitev za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti v proizvodnih procesih.

 
 
 
4.04.2024
 

Dijaki 3. letnika so si v podjetju ogledali del proizvodnega procesa izdelave manjših strojev za peskanje, livarske opreme in proizvodnje hidroelektrarn, predvsem montažo ter strojni in elektro del načrtovanje omenjene opreme.

Glede na navedbe učencev si niso predstavljali, da se v podjetju izdeluje tako velike stroje in postrojenja. Obisk se je vršil v okviru projekta partnerstvo za kadre v Posočju. Iz tega naslova so nas v zadnjem letu obiskali učenci iz 4 šol, do konca leta pa pričakujemo obisk učencev iz še dveh osnovnih šol. 
<< < 1 2 3 4 5 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se