Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 34 > >>
 
 
19.09.2018
 

Površina jeklenega traku po ECO-suhi obdelavi brez kemičnih substanc,  z inovativno E-ECO CPMT tehnologijo peskanja,  pred brušenjem in ščetkanjem. Siapro razvoj in referenca v Evropi. 
 
 
3.09.2018
 

Ponudba podjetja Siapro je bila izbrana kot tehnično najbolj ustrezna.

Investicija v opremo priprave peska, ki jo je izvedlo naše podjetje, je vpeljala nove, inovativne tehnologije in avtomatizacijo, s poudarkom na energetski učinkovitosti in okoljskih zahtevah, kar so ključne zahteve današnjih investitorjev. Več o projektu na povezavah: Skrb za okolje in varnost pri delu

Projekt obnove posodobitve priprave peska

Sodobna oprema, ki smo jo skupaj s partnerjem Simpson vgradili, je vključevala: hladilnik peska, dva mešalca z laboratorijem (vsaka šarža peska je kontrolirana) in napravo za regeneracijo starega peska. Ob projektu so se montirali tudi novi silosi za novi pesek, bentonit in črnino. Katere so bistvene tehnične prednosti te opreme si oglejte  v prospektu:

pdfA4_Siapro_Priprava_peska_slo_2018_distribution

 
 
 
21.08.2018
 

Simpson Technologies  iz USA  je s 1.8.2018 prevzel Webac Gesellschaft für Maschinenbau GmbH.

Siapro d.o.o. je kot ekskluzivni zastopnik Simpson za ex YU trge s tem prevzel zastopstvo tudi za nemško Webac livarsko opremo.
Better together
www.webac-gmbh.de/en/ 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 34 > >>
 
 
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se