Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 5 6 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 72 > >>
 
 
22.11.2023
 
V podjetju Siapro smo izjemno ponosni na dobavo vrhunskih strojev za peskanje, ki na novo definirajo industrijske standarde. Našo zavezanost k odličnosti med drugim pooseblja naš strog postopek FAT testa pred odpremo h kupcu, ki je ključna končna faza v našem proizvodnem procesu. VIDEO Factory Accpetance Test Siapro
S proizvodnimi zmogljivostmi za peskalne stroje (več kot 75 visoko strokovnih zaposlenih in kar 3.860 m2 pokritih proizvodnih površin) vam izpostavljamo ključne vidike, ki dokazujejo kakovost, učinkovitost in inovativnost v našem proizvodnem procesu. Izpostavili bi sledeče:

1. Zmogljivost prilagajanja: prilagodljivost našega proizvodnega procesa za prilagajanje specifikacijam po meri. Naše kupce zanimajo peskalni stroji, ki jih je mogoče prilagoditi njihovim specifičnim potrebam. S številnimi referencami vam lahko ponudimo vpogled v predstavitev naše sposobnosti prilagajanja naročil.

2. Ukrepe za nadzor kakovosti proizvodnje: 100-odstotni lastni ukrepi za nadzor kakovosti v celotnem proizvodnem procesu so za nas zelo pomembni. To vključuje podrobnosti o tem, kako zagotavljamo, da vsaka komponenta in končni izdelek izpolnjujeta ali presegata industrijske standarde. V našem proizvodnem procesu je treba poudariti postopke certificiranja in preverjanja zagotavljanja kakovosti, saj nam kupci priznavajo izdelavo robustnih strojev z dolgo življensko dobo oziroma vzdržljivostjo.

3. Preverjanje funkcionalnosti: Med FAT testom je vsak vidik naših strojev za peskanje podvržen natančnemu pregledu. Od kontrole peskalne turbine do zanesljivosti drugih gibljivih delov zagotavljamo, da se vsaka komponenta brezhibno integrira, kar prispeva k optimalni zmogljivosti stroja.

4. Testiranje proizvedenih strojev: Ne izpolnjujemo le pričakovanj; jih presežemo. Preizkušanje delovanja je jedro našega FAT testa, ki potrjuje hitrost, natančnost in učinkovitost naših strojev za peskanje. Rezultat? Jamstvo, da naši stroji zagotavljajo učinkovito površinsko obdelavo kovin, kakovost čiščenja in proizvodno zmogljivost tre stroškovno učinkovitost..

5. Zagotavljanje varnosti: Varnost je najpomembnejša. Naš FAT test vključuje izčrpno varnostno testiranje, preverjanje funkcij zaustavitve v sili, zaklepanja in drugih varnostnih funkcij. Vaša brezskrbnost je naša prednostna naloga – zagotavljamo, da so naši stroji skladni z najvišjimi varnostnimi standardi.

6. Prisitnost strank: Preglednost je pomembna. Stranke ali njihove predstavnike vabimo na ogled FAT testa. Ta izkušnja iz prve roke omogoča razčiščevanje eventuelnih vprašanj, pojasnila ter spodbuja partnerstvo, ki temelji na zaupanju in sodelovanju. Pridružite se nam in z nami odkrivajte tehnologijo našega peskanja. Foto: Slika prikazuje peskalni stroj Siapro za PESKANJE PLINSKIH JEKLENK med proizvodnjo v naši proizvodni hali.

 
 
 
20.11.2023
 
Izboljšajte svoje industrijske procese z učinkovitostjo, natančnostjo in zmanjšanimi emisijamii hrupa! Kar ločuje Siapro od nekatreih drugih proizvajalcev ni le izjemna kakovost strojev, ampak v dogovoru z investitorjem predanost ustvrajanju boljšega delovnega okolja. Predstavljamo vam primer stroja v posebni komori, ki je bila zasnovana za znatno zmanjšanje ravni hrupa med postopkom peskanja. To pomeni tišji in udobnejši delovni prostor za vašo ekipo, kar vodi k večji produktivnosti in bolj zdravemu delovnemu okolju. Podjetje Siapro gre še korak dlje tudi z lastno tehnologijo peskanja E.ECO, zmogljivo, a varčno. Siapro stroji za peskanje so med drugim opremljeni z lastno razvitimi peskalnimi turbinami E.ECO, ki zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, učinkovitost in stroškovno učinkovitost. VIDEO
Foto in video: Mrežni peskalni stroj Siapro 100 % proizveden v Evropi v proizvodnem obratu Siapro in v obratovanju v Skandinaviji

 
 
 
13.11.2023
 
Podjetje Siapro d.o.o. predstavlja mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov
za livarsko opremo in peskanje, ter strokovnjake na področju obnovljivih virov energije.

V družbi Siapro d.o.o. v svojo ekipo vabimo sodelavca za zasedbo prostega delovnega mesta:
MONTER-SERVISER-KLJUČAVNIČAR m/ž

Zaupali vam bomo sledeče naloge:
- izvajanje montažnih, demontažnih in servisnih del na strojih in napravah v podjetju ter pri naročnikih na terenu doma in v tujini
- popravila, servisiranje,  preizkusi funkcionalnosti in zagoni strojev in opreme
- izvajanje ključavničarskih del
- vodenje skupin pri montaži, demontaži ali servisu po odločitvi nadrejenega
- izdelava montažne ali servisne dokumentacije (montažni dnevnik, prevzemni zapisnik ipd.)

Od vas pričakujemo:  
- izobrazbo strojne oz. tehnične smeri v razponu od III-V. stopnje
- aktivno znanje angleškega jezika
- uporaba in razumevanje tehnične dokumentacije
- poznavanje okolja MS Office
- samoiniciativnost, inovativnost, natančnost
- sposobnost timskega dela
- spoštovanje varnostnih navodil

Ponujamo vam:
- zaposlitev za določen čas z 1 mesečnim poskusnim delom in z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas
- dinamično in prijazno delovno okolje,
- izzivov polno delo z možnostmi za osebni in strokovni razvoj,
- dodatno pokojninsko zavarovanje
- možnost dodatnega izobraževanja,
- stimulativno nagrajevanje

Vaše prijave z življenjepisom pričakujemo do 24.11.2023 na elektronski naslov: darja.voncina@siapro.si

 
<< < 1 2 3 4 5 6 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 72 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se