Aktualno

 
<< < 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 
16.11.2022
 
Visoko učinkovita turbina za peskanje Siapro E.ECO je izdelek Siapro, razvit z znanjem in izkušnjami Siapro. Do sedaj se je na majhnem slovenskem trgu za vgradnjo teh turbin odločilo preko 60 podjetij, kjer jih imamo v pogonu več kot 170 turbin za peskanje. Tudi to potrjuje kakovost in realne podatke o izdelku.
E.ECO turbina Siapro je bila v zadnjih letih temeljito testirana in učinkovito uporabljena v številnih evropskih državah in drugod po svetu na najrazličnejših aplikacijah peskalnih strojev.
Po posebnem dogovoru nudimo turbine za demo testiranje. Kontaktirajte nas.

 
 
 
16.11.2022
 
V podjetju Siapro d.o.o. smo v projekt vključeni od samega začetka. V prvih mesecih šolskega leta je naše podjetje Siapro že obiskalo 65 učencev in 5 spremljevalcem iz lokalnih osnovnih šol. Učenci so bili prisotni na delovnih mestih strojni inženir konstruktor, elektro programer in monter v proizvodnji. Ogledali so si celoten inženiring proces proizvodnje in tudi Siapro malo hidroelektrarno v delovanju na reki Idrijci v bližini. Ostala podjetja vključena v projekt so poleg Siapro podjetje ITW appliance components, Hidria Tolmin, Salonit Anhovo, Gostol TST, TKK Srpenica, Plastik Kanal in Mahle Bovec. Projekt nagovarja bodoče kadre in vzpostavlja sinergijsko vez med lokalnim gospodarstvom in šolstvom.

V projekt smo se v Siapro vključili z namenom približati šolajoči se mladini naše podjetje, tehnične poklice in delovanje v mednarodnem okolju. Predstavljamo jim možnosti štipendiranja in zaposlovanja pri nas v domačem okolju in delovanje na svetovnem trgu. Na sestanku novembra 2022 smo se partnerji projekta Partnerstvo za kadre seznanili z dosedanjimi dosežki in potrdili nadaljevanje aktivnosti.

 
 
 
15.11.2022
 
Ponudimo vam lahko univerzalen oziroma najbolj široko uporaben med vsemi vrstami peskalnih strojev. Na voljo je v dveh različicah: klasična in različica, primerna za atex okolje. Uporablja se lahko za peskanje zelo različnih vrst in oblik obdelovancev. Njegova standardna uporaba vključuje peskanje:
- velikih obdelovancev - do dimenzije 1200x500 mm
- vijakov, matic in podložk
- ventilov,
- diskov itd.
- platišč za avtomobile in tovornjake,
- in za peskanje cevi.

 
<< < 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se