Aktualno

 
<< < 1 ... 10 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 
3.06.2022
 
V letu 2022 so si naš delovni proces od konstruiranja, do proizvodnje strojev in hidroelektrarn ogledali učeni OŠ Kobarid, v prejšnjih letih pa učenci OŠ Most na Soči in OŠ Deskle. Namen projekta je boljša prepoznava tehničnih poklicev med mladimi v Posočju in v regiji. Aktivnejše vključevanje podjetij v proces usmerjanja mladih za svoje potrebe, približati šolajoči se mladini tehnične poklice (OŠ in SŠ) in aktivnejša vloga šol in s tem spodbujanje mladih za tehnično stroko (vključevanje ponujenih aktivnosti iz gospodarstva v letni delovni načrt šol) sta pomembna cilja projekta, kateremu smo pridruženi tudi v podjetju Siapro.
Novica OŠ Kobarid

 
 
 
23.05.2022
 
Konferenca Siapro je dvodnevno srečanje zaposlenih z netesnejšimi poslovnimi partnerji. Cilj konference je krepiti okolje za strokovnjake, komercialiste in odločevalce z izmenjavo idej, dobrih praks in izkušenj ter predstavitev dosežkov podjetja Siapro. Izmed vabljenih gostov se je letošnje 6. konference Siapro 2022 udeležilo 24 poslovnih partnerjev in prodajnih agentov iz skupno 12 držav.

Za rdečo nit smo izbrali slogan »Usmerjeni v zeleno prihodnost«. V okviru različnih razvojno naravnanih predavanj je bila namreč na konferenci prvič predstavljena nova linija Siapro strojev na področju peskalne tehnike.
V Siapro d.o.o. smo letos realizirali nakup podjetja Strojrem iz Hrvaške in s tem potrojili število zaposlenih. Prodajni program Siapro po novem zajema peskalne stroje, livarsko opremo in transporterje, hidroelektrarne do 10 MW ter razno opremo za avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo proizvodnje.

Z združevanjem prijetnega s koristnim gostom in zaposlenim Siapro omogočimo strokovne podlage z ogledom partnerskih podjetij. V letošnjem letu smo si ogledali del proizvodnje podjetja Acroni, oziroma naši dve večji liniji, prva je HTL linija za peskanje, druga je inovativna SCL linija za brezkislinsko čiščenje jeklenih trakov.

Obisk lokalnih znamenitosti, nad katerimi so tuji gostje navadno navdušeni, zagotavlja dodatno dobro vzdušje dvodnevnega druženja. Tokrat smo obiskali Bled z Blejskim gradom, enega izmed večjih biserov Slovenije.

Letošnje srečanje na Siapro konferenci 2022 je bilo zagotovo dobra podlaga za prihodnje odločitve pri prodaji naše opreme na svetovne trge. Konferenca namreč nudi odlično priložnost za razpravljanje o aktualnih trendih in inovativnih tehnologijah prihodnosti.

 
 
 
16.05.2022
 
Sledimo novim trendom in novim tehničnim dosežkom. V letu 2022 začenjamo tudi z novim "designom" strojev za peskanje. Stroji so na zalogi. Pišite nam na info@siapro.si

 
<< < 1 ... 10 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se