Peskalni stroji za peskanje z visečo kljuko

 

SIAPRO peskalni stroji z visečo kljuko so namenjeni peskanju obdelovancev, ki se jih lahko obesi. Primerni so za peskanje elementov, kot so odlitki, majhni predmeti, kovani deli, rešetke in podobni predmeti, ki se jih v procesu peskanja lahko obesi. Obdelovanci se znotraj peskalnega stroja vrtijo ter gibljejo na način ki omogoča, da se zelo učinkovito očistijo. Siapro peskalni stroji za peskanje z visečo kljuko zagotavljajo učinkovito peskanje. Peskalni stroji so izdelani iz masivnih plošč manganskega jekla, v peskalnem delu pa so dodatno zaščiteni z obrabo-odpornimi ščiti iz manganskega jekla.

Naši inovativni čistilci peska različnih izvedb, z ali brez magnetnega separatorja, zagotavljajo kar najboljše peskanje pri visoki procesni hitrosti. Peskalni stroji so izdelani v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi. Tako so denimo emisije prahu iz filtra nižje od 3mg/m3. Pesklani stroj ima vgrajeno PLC nadzorno ploščo. Poleg standardnih izvedb strojev za peskanje ponujamo tudi stroje za peskanje z visečo progo, ki so prav tako lahko prilagojeni zahtevam kupcev.
                                                               
 Želim več informacij      

KATALOG
pdfPeskalni stroji z visečo progo_H (.pdf 744KB)

 
FOTOGALERIJA                                       VIDEO

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se