Peskalni stroji za peskanje pločevine in profilov

 

SIAPRO peskalni stroji za peskanje pločevine in profilov  so namenjeni peskanju pločevine, profilov, zvarjencev, cevi in ostalih podobnih komponent. Naši peskalni stroji zagotavljajo učinkovito peskanje.

Fotogalerija prikazuje širok izbor in najrazličnejše izvedbe standardnih peskalnih strojev za z valjčnim transporterjem.
Standardne izvedbe pesklanih strojev za peskanje pločevine in profilov ter njihove karakteristike so predstavljene v tabeli s tehničnimi podatki. 

Dolžina valjčnega transporterja je odvisna od zahtev kupca. Peskalni stroj se lahko dodatno opremi s stranskimi nakladalnimi rampami, pred grevalno komoro, izpihovalnimi ventilatorji, ščetkami, s komoro za barvanje ali s sušilnim tunelom. Peskalni stroj je izdelan iz masivnih plošč manganskega jekla. Peskalni del je še dodatno zaščiten z obrabo-odpornimi ščiti iz manganskega jekla. Delovna hitrost valjčnice se med procesom peskanja lahko nenehno prilagaja. Inovativni čistilci peska zagotavljajo visoko kakovost čiščenja abraziva. Pesklani stroji za peskanje pločevine in profilov so izdelani v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi.

 

 Želim več informacij 


  KATALOG
pdfPeskalni stroji z valjčnim transporterjem_R(.pdf 751KB)

 


FOTOGALERIJA                                   VIDEO

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se