Stroj za peskanje za pripravo površine plinskih jeklenk


Oglejte is našo najsodobnejšo linijo strojev za peskanje, zasnovanih za specializirano nalogo priprave površin plinskih jeklenk z doseganjem maksimalne učinkovitosti in stroškovne racionalnosti v proizvodnem procesu. Naša napredna tehnologija peskanja E.ECO je zasnovana tako, da izpolnjuje stroge standarde strojne industrije ter zagotavlja optimalno kakovost. In še več, v Siapro razvite visoko učinkovite turbine za peskanje E.ECO so odraz našega dolgoletnega dela in razvoja na področju peskanja.Video: Stroj za peskanje plinskih jeklenk z uporabo turbin E.ECO in »Factory Acceptance Test« v proizvodnji Siapro

Pomembne funkcije strojev:

Prilagojen nadzor abraziva: Naši stroji za peskanje uporabljajo najsodobnejše sisteme za nadzor abraziva, ki omogočajo natančno prilagoditev pretoka in vzorcev abraziva. Ta stopnja prilagajanja zagotavlja, da je postopek peskanja prilagojen edinstvenim zahtevam površin plinskih jeklenk, kar optimizira čiščenje kovine.

 

Avtomatiziran nadzor procesa: Stroji so opremljeni z naprednimi sistemi za avtomatizacijo, ki upravljajo celoten proces peskanja. To vključuje natančen nadzor nad parametri peskanja, kot so hitrost, kot in pokritost, kar zagotavlja dosledne in ponovljive rezultate na vseh plinskih jeklenkah.

 

Zbiranje in zadrževanje prahu: Naši stroji dajejo prednost okoljski varnosti in varnosti uporabnika z kvalitetnimi sistemi in filtri za zbiranje in zadrževanje prahu. Visoko učinkoviti filtri zajamejo delce v zraku, s čimer ohranjajo čisto delovno okolje in izpolnjujejo regulativne standarde.

 

Integracija ravnanja z materialom: Brezhibno vam integriramo naše stroje za peskanje v vašo proizvodno linijo s prilagodljivimi rešitvami. Od nakladanja, do razkladanja obdelovancev so naši sistemi zasnovani za učinkovitost in minimalne izpade.

 

Robustna konstrukcija: Siapro stroji so izdelani tako, da vzdržijo zahtevne pogoje industrijskega peskanja, imajo vgrajene doporne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost v korozivnem okolju.

 

Oddaljeno spremljanje in diagnostika: Ohranite nadzor z zmožnostmi oddaljenega nadzora. Spremljajte delovanje stroja, prejemajte diagnostiko v realnem času in optimizirajte urnike vzdrževanja za najdaljši čas delovanja.

 

Aplikacije:

  • Priprava površine plinske jeklenke
  • Odstranjevanje obloge in barve
  • Profiliranje površine za izboljšan oprijem

Prednosti:

  • Izboljšana čistoča površine
  • Dosledni površinski profili
  • Skladnost z industrijskimi standardi
  • Povečana oprijemljivost in dolgoživost premaza

Preverite učinkovitost naših strojev za peskanje, zasnovanih za dvig standardov priprave površin plinskih jeklenk v najzahtevnejših in najnaprednejših industrijskih okoljih.

 

Pišite nam še danes, da se pogovorimo o vaših posebnih zahtevah in o tem, kako lahko naše rešitve za peskanje optimizirajo vaše proizvodne procese.


Želim več informacij
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se