Robotski peskalni stroj s satelitsko mizo - 100% avtomatizacijaPeskalni stroj omogoča peskanje z robotom, kar pomeni100% avtomatizacijo.Stroj je izdelan na principu miznega stroja s sateliti. Glavna funkcija mize je obračanje obdelovanca na 3 delavne postaje naklad/razklad, prvo peskanje in drugo peskanje. Pred strojem je dograjeno tudi manjše korito na kateremu lahko robot obdelovance obrne in odstrani abraziv iz obdelovanca samega.

E-ECO turbine za peskanje

Na stroju so vgrajene peskalne turbine E-ECO. Te turbine imajo konkavno oblikovane lopatice za zajem in pospeševanja abraziva. Posebna oblika omogoča minimalno obrabo abraziva s hkratnem maksimalnim prenosom energije z motorja na abraziv. Naj značilnejša pa je nedvomno njena odpornost na obrabo. Dolgoletna raziskovanja na področju metalurgije je privedlo do odkritja izjemno obrabno odpornega  materiala. To odkritje je podaljšalo življenjsko dobo lopatic za 10-krat. Sedaj se lahko pohvalimo, da E-ECO lopatice lahko zdržijo do 10 dlje kot katerekoli druge konvencionalne lopatice.

AAD avtomatske zapore peska

Razvil smo novo generacijo zapor peska, ki imajo implementiran linearni koračni cilinder. Ta omogoča natančno regulacijo pretoka abraziva. Regulacija omogoča enostavno nastavitev toka turbine preko merilnika toka. Cilj je, da je nastavljen tok konstanten.pdfKatalog SIAPRO Robotski peskalni stroj RBB 400_ang_srb_2014 (.pdf 1.2MB)

                                                                                
Želim več informacij
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenija

T: +386 5 3841 632
E: info@siapro.si
     Kontaktirajte nas >

Spremljajte naše objave

         

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se