Aktualno

 
<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 
25.10.2023
 
Slika je nastala med programiranjem elektro opreme za nov peskalni stroj Siapro z gosenico in 8 E.ECO turbinami Siapro moči 11 kW. Stroj bo imel posebno gosenico za nakladanje izdelkov do teže 5000 kg. Vsa oprema je izdelana v Evropi. Smo zanesljiv proizvajalec.
Elektro programiranje med drugim vključuje:
1. Programiranje nadzornega sistema, ki upravlja delovanje stroja, vključno z njegovimi transporterji, opremo, peskalnimi turbinami in sistemi za odpraševanje.
2. Programiranje temelji na specializirani programski opremi za nadzor časa, hitrosti in intenzivnosti postopka peskanja, s čimer se doseže želena končna in želena obdelava površine obdelovanca.
3. Varnostne funkcije, kot so protokoli za zaustavitev v sili in zapore, so ključnega pomena pri programiranju za zagotavljanje zaščite operaterja in opreme med postopkom peskanja.
4. Redno vzdrževanje in spremljanje sta bistvenega pomena za ohranjanje učinkovitosti in varnosti stroja ter za podaljševanje njegove življenjske dobe.
Pišite nam za več informacij.

 
 
 
10.10.2023
 

Na obisku so bili učenci 9. razreda OŠ Deskle in OŠ Kanal. Lokalni projekt Partnerstvo za kadre, v katerega smo kot podjetje vključeni, povezuje lokalna podjetja, lokalne šole in Posoški razvojni center. 
 
 
5.10.2023
 

Spoštovane stranke in poslovni partnerji,

sporočamo vam spremembo v vodstvu našega podjetja, ki je začela veljati z dnem 1. oktober 2023. Dolgoletni direktor in eden izmed glavnih ustanoviteljev podjetja Siapro, gospod Franci Jezeršek, se je odločil za zasluženo upokojitev in je zato odstopil s položaja direktorja.

Predstavljamo vam novo vodstvo Siapro Grupe:
g. Damjan Burnik in g. Aleš Jurman kot direktorja podjetja Siapro.
g. Aleš Jurman kot predsednik uprave Strojrema.
g. Renato Pavšič kot drugi direktor podjetja Siapro Hydro Power GmbH.

Verjamemo, da bo novo vodstvo prineslo svežo perspektivo in energijo v našo organizacijo ter da bo Siapro Grupa pod novim vodstvom še naprej uspešno poslovala in rasla. G. Franciju Jezeršku se z globoko hvaležnostjo zahvaljujemo za njegovo dolgoletno predanost in izjemni prispevek k razvoju podjetja in skupine Siapro.

Kljub tej pomembni spremembi ostajamo zavezani visokim standardom kakovosti izdelkov in storitev. Naše temeljne vrednote, poslanstvo in prodajni program ostajajo nespremenjeni. Še naprej se bomo trudili zagotavljati vrhunske izdelke in storitve.
Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, vas vabimo, da nas kontaktirate na naslov info@siapro.si. Vaša podpora in partnerstvo sta za nas izjemnega pomena in veselimo se nadaljnjega sodelovanja.

Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za vaše dosedanje zaupanje.

S spoštovanjem,
Damjan Burnik, direktor Siapro d.o.o.

 
<< < 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 74 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se