Aktualno

 
<< < 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 72 > >>
 
 
30.06.2023
 
Junija 2023 smo na 7. mednarodni konferenci Siapro v Cerknem v Sloveniji predstavili prodajni program skupine Siapro, nove projekte v teku in nedavne pomembne reference Siapro grupe. Srečanje je preseglo naša pričakovanja.
Verjamemo, da so cilji bolje doseženi s skupnimi prizadevanji akterjev na trgu. Cilj letošnjega rednega poslovnega srečanja skupine Siapro je bil povečati razumevanje pomembnih dogodkov in razvojnih smeri v industriji, okrepiti podjetja skupine Siapro ter krepiti prodajo.
Ena izmed pomembnih tem letošnje konference so bile raziskave na področju E.ECO turbin za peskanje Siapro. Zadovoljni smo, da že danes z našo E.ECO tehnologijo peskanja dosegamo visoko produktivnost, učinkovitost in velike ekonomične prihranke.
Pomembno je na primer vedeti, da lahko peskalne turbine-ECO vgradimo v opremo različnih proizvajalcev peskalnih strojev. Celoten asortima proizvodnje peskanja pokrivamo s tremi dimenzijami turbin za peskanje.
Mednarodno srečanje tehničnega in prodajnega kadra Siapro gupe je vedno produktivno  in prijetno. Tudi letošnjo konferenco Siapro smo zaključili v tem duhu.

 
 
 
13.06.2023
 
Obiščite sejemski razstavni prostor- hala15 / E15 na Gifi, srečajte se z namestnikom direktorja Siapro.

 
 
 
12.04.2023
 
Za peskanje se uporablja peskalni stroj. Peskalni stroj je visokozmogljiv in visoko učinkovit za peskanje z abrazivom, ki so navadno jeklene ali nerjaveče jeklene kroglice, rezana žica, pesek itd. S pomočjo centrifugalnih koles za peskanje kovine in drugega materiala. Velikost stroja za peskanje s turbinami ter različnim številom in močmi turbin se precej razlikujejo glede na dele, ki jih je treba peskati, kot tudi glede na pričakovani rezultat in učinkovitost.

Peskanje z abrazivom je postopek potiskanja curka abrazivnega materiala proti najpogosteje kovinski površini pod visokim pritiskom, da
- gladi hrapavo površino,
- nahrapavi gladko površino,
- oblikuje površino, ali
- odstrani površinske madeže na kovini in kovino očisti.

Peskalna turbina se uporablja za pogon materiala za peskanje, pogosto imenovanega medij. V Siapro za peskanje uporabljamo visoko učinkovite peskalne turbine E.ECO, ki so plod našega znanja in razvoja. Peskalne stroje, ki jih pri nas proizvajamo, načrtujemo in izdelujemo po meri kupca.

 
<< < 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 72 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se