Aktualno

 
<< < 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 72 > >>
 
 
1.12.2022
 
Konstrukcijsko je bil stroj zasnovan v podjetju Siapro v Sloveniji. Oprema in stroji Siapro so 100% proizvedeni v Evropi v Siapro grupi. VIDEO iz proizvodnje


 
 
 
16.11.2022
 
Visoko učinkovita turbina za peskanje Siapro E.ECO je izdelek Siapro, razvit z znanjem in izkušnjami Siapro. Do sedaj se je na majhnem slovenskem trgu za vgradnjo teh turbin odločilo preko 60 podjetij, kjer jih imamo v pogonu več kot 170 turbin za peskanje. Tudi to potrjuje kakovost in realne podatke o izdelku.
E.ECO turbina Siapro je bila v zadnjih letih temeljito testirana in učinkovito uporabljena v številnih evropskih državah in drugod po svetu na najrazličnejših aplikacijah peskalnih strojev.
Po posebnem dogovoru nudimo turbine za demo testiranje. Kontaktirajte nas.

 
 
 
16.11.2022
 
V podjetju Siapro d.o.o. smo v projekt vključeni od samega začetka. V prvih mesecih šolskega leta je naše podjetje Siapro že obiskalo 65 učencev in 5 spremljevalcem iz lokalnih osnovnih šol. Učenci so bili prisotni na delovnih mestih strojni inženir konstruktor, elektro programer in monter v proizvodnji. Ogledali so si celoten inženiring proces proizvodnje in tudi Siapro malo hidroelektrarno v delovanju na reki Idrijci v bližini. Ostala podjetja vključena v projekt so poleg Siapro podjetje ITW appliance components, Hidria Tolmin, Salonit Anhovo, Gostol TST, TKK Srpenica, Plastik Kanal in Mahle Bovec. Projekt nagovarja bodoče kadre in vzpostavlja sinergijsko vez med lokalnim gospodarstvom in šolstvom.

V projekt smo se v Siapro vključili z namenom približati šolajoči se mladini naše podjetje, tehnične poklice in delovanje v mednarodnem okolju. Predstavljamo jim možnosti štipendiranja in zaposlovanja pri nas v domačem okolju in delovanje na svetovnem trgu. Na sestanku novembra 2022 smo se partnerji projekta Partnerstvo za kadre seznanili z dosedanjimi dosežki in potrdili nadaljevanje aktivnosti.

 
<< < 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 72 > >>
 
 

Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se